Novosađanin ostavio dvogodišnje dete zaključano u kolima dok je gledao utakmicu u kladionici

Novosadska policija uhapsila je S.M. (45) iz Vranja, sa boravištem u Novom Sadu, zbog sumnje da je počinio krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.
Novosađanin ostavio dvogodišnje dete zaključano u kolima dok je gledao utakmicu u kladionici
Foto: 021.rs
Policija je, u saradnji sa građanima, pronašla sinoć, oko 22 sata, njegovu dvogodišnju ćerku zaključanu u parkiranom automobilu.
 
Sumnja se da je dete provelo u kolima gotovo tri sata, dok je S.M. gledao utakmicu u kladionici, na drugom kraju ulice.
 
U saradnji sa Centrom za socijalni rad, devojčica je vraćena majci, a S.M, za kojim je, inače, bila raspisana sudska poternica, zadržan je do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu.
 
U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja u porodici, policija mu je izrekla obe hitne mere - privremeno udaljenje iz stana i zabranu kontaktiranja i prilaženja detetu.
  • Blajv

    24.10.2020 18:41
    @Licemerje na kvadrat

    Pa ne bi bilo u redu da ne podnosimo svu decu samo zato što će neka od njih možda da izrastu u pandure.
  • Licemerje na kvadrat

    24.10.2020 16:13
    Eto, a sve što je trebao je da šrafcigerom ubode nekog inspektora i naši svepametni komentatori bi ga uzdigli hvalom u nebesa, a ako bi postao pljačkaš, silovatelj i ubica policajaca kao "naš" Gavra, e tek onda bi dobio hvalospeve.
  • iguman

    24.10.2020 15:10
    Juzna pruga - tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika