Dijego Falčineli (Crvena zvezda)
Dijego Falčineli (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Opuštena Zvezda može do GG

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.10.20. | 11:17

Pročitajte nekoliko predloga za 22. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Hoffenheim - Crvena Zvezda
ID: 5156892

COVID-19 kroji sastave: Hofenhajm će biti bez Andreja Kramarića, a Crvena zvezda bez Gejlora Kange i Mirka Ivanića, a zbog epidemiološke situacije bundesligaš neće imati ni pomoć sa tribina. Domaći su favoriti i bez navijača, međutim, Beograđani su rasterećeni i mogli bi do GG.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.67)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Young Boys - Roma
ID: 5156907

Roma ima dosta unutrašnjih problema (pominje se minus od skoro 300 miliona evra), ali to se zasad ne odražava na rezultate i morala bi da startuje pobedom, bez obzira na Jang Bojsov niz od 12 trijumfa u Bernu. Švajcarski prvak može da je namuči, pa uz dvojku razmotrite i GG.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.3)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 21:00
Liberec - Gent
ID: 5156889

Ovo je drugi par iz grupe u kojoj su Crvena zvezda i Hofenhajm koji je već viđen u šesnaestini finala, dok ostala tri kluba imaju više-manje podjednake šanse da se nađu uz Nemce. Zato će svi dueli između njih imati veliki značaj, a mi sumnjamo u dvojku. Probajte duplu šansu 1X.


Dupla šansa

Tip: 1X (1.51)
Fiksevi dana
LIGA EVROPE | 18:55
Rapid - Arsenal
ID: 5156887

Arsenal je u seriji teških utakmica i u Rapidu se nadaju da bi mogli da iznenade favorizovanog protivnika. Međutim, Bečlije ne mogu da se pohvale ostvarenjima protiv klubova iz tzv. "lige petice" i dvojka deluje najizvesnije. Ukoliko vam je kvota mala, iskombinujte je sa 2-4.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.6)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Celtic - Milan
ID: 5156883


Kao uvode za start LE i jedni, i drugi odigrali su gradske derbije. Seltik je baš razočarao, ne samo porazom od Rendžersa (2:0), koliko igrom. S druge strane, fudbaleri Milana prijatno su iznenadili protiv Intera (2:1, golovima Zlatana Ibrahimovića) i favoriti su u Glazgovu.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.95)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 18:55
Standard - Rangers
ID: 5156905


Rendžers se prošetao kroz kvalifikacije, dok se Standard malo namučio protiv Vojvodine i Fehervara, ali to nipošto nisu stavke za bežanje od keca jer nijedan škotski predstavnik još nije slavio na Šlesanu. I ovde bi moglo da bude pogodaka na obe strane, međutim, biramo ishod.


Konačan ishod

Tip: 1 (3.25)
Vredi probati
LIGA EVROPE | 21:00
Dinamo Z. - Feyenoord
ID: 5156908


Fajenordove uspehe u Eredivisiji (barem do remija sa Spartom) trebalo bi uzeti sa rezervom jer holandsko prvenstvo odavno nije bilo slabije. Pored toga, Dinamo u LE nije izgubio u Maksimiru gotovo šest godina, pa ako volite rizik probajte keca, kvota je izuzetno primamljiva.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.4)
Za izbegavanje
ITALIJA 3 A | 15:00
Pro Patria - Lucchese
ID: 5157098

Domaći su osvojili šest bodova, a njihovi rivali samo jedan. Pritom, gosti su u seriji od četiri poraza. Na prvi pogled kec deluje kao odlična opcija. Međutim, Pro Patrija je do polovine tih bodova došla remijima, jedini trijumf zabeležila je na strani i bolje je preskočiti ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.87)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara