Humanitarni tiket u podne: Damir Čakar tipuje za lečenje Nađe Marinković

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.10.20. | 11:16

Fudbalski opravdani tipovi nekadašnje udarne igle Parizana vrede kvote 12,05

Loptom proslavljeni Damir Čakar tipovanjem se vraća u Čačak, tamo gde je nekada, u ulozi igrača Borca driblao kraj Morave! Kao da iza sebe nema četiri titule sa Partizanom, status fudbalske ikone, obeležja Pljevalja, ali i bivšeg reprezentativca SR Jugoslavije, on danas donosi vrlo bitnu MOZZART odluku! Kratko nam Damir poručuje…

Izabrane vesti

“ Tipujem za Nađu Marinković, učenicu prvog razreda Ekonomske škole u Čačku”!

To kaže naš današnji plemeniti igrač, koji je tragom informacije o potrebama ove devojčice odlučio da joj pomogne u borbi koju vodi od rođenja sa ulegnućem grudnog koša, zbog koga je već dva puta operisana. 

Krećemo u poduhvat igre s plemenitom namerom uz susret PAOK – OMONIJA. U fudbalskom smislu, Grci su apsolutni favoriti. Istina, odigrali sun erešeno s AEK-om uoči ovog meča, što ne mora da znači ništa specijalno pred duel sa Kipranima koji su znatno skromnijeg kvaliteta. Uzgred, PAOK kod kuće retko greši, pa Omoniji ostaje samo da defanzivom pokuša da uspori domaćina koji će svakako od starta utakmice atakovati na vodeći pogodak.

„Jedinica na PAOK“, sasvim je očekivan tip Damira Čakara koji je sredinom devedesetih odigrao 78 utakmica za crno – bele, a postigao 44 pogotka. Timu se vratio prve godine novog milenijuma, da bi do 2005. godine dao 20 golova na 66 utakmica.  

Sledi meč LEH POZNANJ – BENFIKA. U Poznanju, sasvim su očekivane egzibicije Benfike koja je već s četiri pobede u Primeiri dokazala da s njom u Ligi Evrope šale nema. Leh je pred ovaj meč na poljskim terenima poražen od Jagjelonije koja je nedvosmisleno neuporedivo tanja od ekipe iz Portugalije. Verujemo da je Žorž Žežus naoštrio ekipu da može i s pola snage da dođe do prvih evropskih bodva na ovoj utakmici.

„Dvojka na Benfiku“.

Nastavljamo uz par SPARTA PRAG – LIL. Francuzi su fokusu favorita, a praški tim u problemu zbog povreda, sa dosta igrača koji još uvek stoje pod upitnikom. Ipak, dobro igraju Česi, pa će njihov otpor svakako biti prisutan protiv Lila koji je trenutno vodeća sila Lige 1. Naime, o moći Lila najbolje govori gol razlika od 13:2 na sedam utakmica u šampionatu, što znači da će Sparta teško, ili nikako probijati linije njihove odbrane.

„Sada igram dvojku na Lil“, rekao nam je Damir, čija loza ljubav prema pljevaljskom Rudaru množi dekadnim jedinicama. Naime, supruga Ana, aktivna  je odbojkašica, ali i asistent sestri Nataši. Bratanica Majda, reprezentativka je Crne Gore, ali i grom igrač ŽOK-a Rudar. 

Prelazimo na meč SELTIK – MILAN. Obe ekipe pred ovaj duel imale su derbije u domaćim prvenstvima. Seltik nije bio uspešan protiv Rejndžersa, dok Milan jeste protiv Intera. Ovo je još jedan udarac za škotski tim nakon šokantne eliminacije iz LŠ od ekipe Ferencvaroši. S druge strane predvođen neverovatnim Zlatanom Ibrahimovićem Milan je jedini klub u Italiji koji posle četiri kola ima stopostotan učinak. Od ukupno osam duela koje su ovi timovi imali u prošlosti Seltik je dobio jedan i izgubio četiri. Poslednji takođe odigran na ovom stadionu odigrao se 2013. i Rosoneri su ga dobili rezultatom 3:0.

„ Kombinujem X2&2+”, mudro je odlučio Damir, koristeći se obilnim fudbalskim iskustvom, utakmicama za Rudar, Borac, Sartid, pa i Partizan naravno, čija je udarna igla bio zaista duže vremena.

Naš današnji fudbalski gost tipovanje završava s mečom TOTENHEM – LASK. Pevci su favoriti, austrijski klub kadrovski im nije dorastao, a kladioničarska statistika prikazuje Engleze kao ekstremno isplative za tipovanje na veći broj postignutih golova u poslednje vreme. Ako na to dodamo i po minimum 3+ ishode LASK-a u poslednje vreme, kombinovani tipovi, možda i prelazi za igru na ovaj meč nameću se kao racionalno rešenje. Sve ukazuje na takav ishod u Londonu.

„Upravo to, kombinacija 1&3+”, reče Čakar zatvarajući današnje tipovanje kvotom 1,58, sve u nadi da će proći realno postavljen tiket koji nosi potencijalni dobitak u iznosu od 120.500 dinara.

Nadamo se da će Damir Čakar uspeti i MOZZART dresu da zatrese mrežu, baš kao što je to činio u aktivnom fudbalskom status. Ovaj pogodak, potencijalno bi uvećao našu ukupnu sumu donacija koja sada iznosi 16.713.894 dinara.

Inače, držimo da je tiket Damira Čakara fudbalski egzaktno odigran! To ga čini interesantnim, a pošto je sasvim dozvoljeno da ga prepišete, odnosno da popunite iste tipove, ništa vas ne sprečava da pokušate. Moglo bi da se isplati, što od srca želimo da se desi MOZZART ekipi u plemenitom dresu koja svakog dana, bez izuzetka, praznika i pauze čeka nove pobede slaveći humanist na kladionički način. 

Da li smo nešto zaboravili? Svakako da nismo, pa odmah krećemo na izlet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Damir Čakar će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,05, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDamir Čakar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara