Tesla priznaje – zadnji branik može da otpadne tokom kiše

Kad ste lider u nečemu onda ste konstantno u centru pažnje medija, ali ovoga puta nije ništa pozitivno.

Automobili

Izvor: SN

Četvrtak, 22.10.2020.

09:30

Tesla priznaje – zadnji branik može da otpadne tokom kiše
Foto: Tesla

Više puta smo i mi prenosili da je Teslin Model 3 imao problema kada kiša počne da pada, pa zadnji branik vrlo lako otpadne, što je bio prilično veliki udarac za kompaniju Tesla i njen imidž.

Iz Tesle su sada poručili da se takve stvari mogu desiti, u retkim slučajevima, pošto je u jednom od njihovih postrojenja u Frimontu i da se to desilo jer branici nisu bili prikačeni kako treba.

Takođe se navodi da će se problemi otkloniti prvom prilikom i da će celokupna šteta biti pokrivena garancijom kompanije. S obzirom da se radi o modelima koji su iz fabrike izašli u maju 2019. godine, Tesli je dugo trebalo da reaguje.

Najvažnije od svega je da su rešeni da problem otklone, a u video prilogu imamo snimak iz juna meseca kada branik otpada u toku vožnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: