POČELO JE! Umar Sadik dao Partizanu tračak nade!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 22.10.2020.
09:12
Izvor: Sportske.net

I dobra i loša vest sinoć stigla u Humsku!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Imajući u vidu kakav dogovor je Partizan napravio sa španskom Almerijom, rezultati i igre ovog španskog drugoligaša pomno će se pratiti do kraja sezone, pogotovo učinak doskorašnjeg napadača crno-belih Umara Sadika.

Ako ste propustili, podsetićemo da je Partizan prodao Sadika Almeriji za pet miliona evra plus mogućih još tri ukoliko se Almerija plasira u Primeru i plus još milion ukoliko Sadik golgeterski bude na nivou iz Partizana.

Verovalo se pred kraj prelaznog roka da će Almerija biti među favoritima za plasman u najviši rang, s obzirom na novo rukovodstvo i najavljena velika ulaganja, ali od trenutka kada je ugovor sa Partizanom potpisan, Almerija još nije zabeležila nijednu pobedu.

Jedini trijumf zabeležila je u prvom kolu, pre nego što je ugovor sa Partizanom potpisan, posle toga su usledila tri uzastopna poraza, a sinoć je Umar Sadik vratio Partizanu tračak nade da bi Almerija uskoro ipak mogla da započne uspon na tabeli.

Sinoć je Almerija dočekala ekipu Kartahene, najavljivala se ''samo pobeda i ništa drugo'', ali umesto toga, Sadik i drugovi su izvukli samo bod - 1:1.

-
Baner

Pre postignutog gola, Sadik je imao još par dobrih prilika i čini se da se već potpuno uklopio u novu sredinu i da njegove golove tek možemo da očekujemo.

Osim Sadika, u startnoj postavi Almerije sinoć su nastupili i naši internacionalci Nikola Maraš i još jedan bivši fudbaler Partizana Radosav Petrović, koji je zamenjen u 59. minutu.
 
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke