Pukao vazdušni jastuk u autobusu u Leskovcu, putnik zadobio prelom grkljana

Putnik u autobusu Z.S. (62) iz sela Blato kod Pirota teško je sinoć povređen u Leskovcu kada je vazdušni jastuk u vozilu pukao i podigao sedište.
Pukao vazdušni jastuk u autobusu u Leskovcu, putnik zadobio prelom grkljana
Foto: Pixabay
Lakše je povređena njegova supruga stara 54 godine, potvrđeno je Beti u dve leskovačke zdravstvene ustanove.
 
"Muškarac kojeg je dovela hitna pomoć imao je prelom grkljana i nije disao. Uspeli smo da ga intubiramo i reanimiramo i odmah uputimo u Klinički centar Niš", kazao je načelnik urgetnog centra Opšte bolnice u Leskovcu Milan Stojković.
 
Za sada je nepoznato kojim se autobusom vozio ovaj bračni par, ali je izvesno da se nezgoda dogodila oko 18 sati pored hipermarketa "Lidl" u Leskovcu.
 
"Naša ekipa je za četiri minuta stigla, odmah preuzela povređenog i prebacila u urgentni centar, a usput smo pružali neophodnu pomoć", kazao je Beti jedan medicinski tehničar iz ekipe hitne pomoći koja je bila na terenu.
 
On je dodao da je muškarac grlom udario u sedište, mada je njegova supruga, koja je povredila nos, ispričala pojedinim zdravstvenim radnicima da je Z.S. zajedno sa sedištem odleteo do krova autobusa i povredio se pri padu.
  • smrdijestina

    22.10.2020 15:27
    ima da ekspresno kazne krivce.
  • Mare

    22.10.2020 10:24
    Na ovakvu vest botovi sedvicari rade?! Da li je moguće?! P... smrdljive da bog se to vama desilo!
  • Bljuc

    22.10.2020 10:18
    Za crkvu i stadione se ima. Za moderan i bezbedan javni prevoz se nema. Je l vam sad jasno zasto smo pravoslavna dzamahirija?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.