Stefan Savić (Atl. Madrid) i Robert Levandovski (Bajern)
Stefan Savić (Atl. Madrid) i Robert Levandovski (Bajern)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Bajern nastavlja tamo gde je stao

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.20. | 11:20

Pročitajte nekoliko predloga za 21. oktobar…

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Real Madrid - Shakhtar
ID: 5156404


Šahtjor je izuzetno neugodna ekipa, najzad, igrao je u polufinalu prethodnog izdanja Lige Evrope. Međutim, od tog avgustovskog debakla u duelu sa Interom (5:0) nikako ne uspeva da se stabilizuje - ne gubi prečesto, ali vrlo teško pobeđuje. Real će opravdati ulogu favorita.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.25)
Vredi probati
HOLANDIJA 1 | 17:30
RKC Waalwijk - Zwolle
ID: 5158645

Posle tri vezana poraza na startu domaći su u subotu konačno zabeležili pobedu, i to protiv Heraklesa na strani. Ni gosti ne mogu da se pohvale rezultatima pošto imaju samo bod više. I jedni, i drugi umeju da se naprimaju golova, a Zvole čak i da se raspuca, pa probajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.98)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 18:55
Salzburg - Lok.Moscow
ID: 5156410

Salcburg je poslednjih godina redovan učesnik faze po grupama evropskih takmičenja, a prošle sezone u LŠ bio je treći u konkurenciji Liverpula, Napolija i Genka. Gosti su imali znatno manje uspeha, što je tek jedan od razloga za keca, ali ne očekujte više od dva pogotka.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.35)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Cardiff - Bournemouth
ID: 5156811

Na međusobnim okršajima ovih klubova poslednjih godina dominirali su kečevi, međutim, sada se malo dvoumimo oko konačnog ishoda pošto je Bornmut bolje startovao. Možda je pametnije da se opredelite za kombinaciju 1+I&1+II ili za GG3+, na šta je kvota izuzetno primamljiva.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.5)
Vredi probati
ENGLESKA 2 | 20:45
Watford - Blackburn
ID: 5156803

Dok je Votford počeo sezonu izuzetno neefikasno, Blekbern je u nekoliko navrata bio vrlo raspoložen. Na njihovim odmeravanja najčešće nema pobednika, pa ukoliko ste raspoloženi da rizikujete zbog fenomenalne kvote opredelite se za remi, a ako niste za kombinaciju 1X&0-3.


Konačan ishod

Tip: X (3.2)
Za izbegavanje
CRNA GORA - KUP | 14:00
Iskra - OFK Titograd
ID: 5159180


Kada bismo gledali samo prvenstvenu tabelu, rekli bismo da u ovoj utakmici Kupa ne bi smelo da bude dilema pošto su domaći osvojili duplo više bodova nego rival. Međutim, njihov septembarski okršaj završen je remijem, a onaj prethodni je pripao OFK Titogradu. Preskočite ih.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Ajax - Liverpool
ID: 5156400

Mada su u pitanju velikani evropskog fudbala ovo im je tek treći okršaj, a sreću se posle više od pola veka. Kapiten domaćih Dušan Tadić i saigrači veoma su raspucani, dok će Crveni (dugo) biti bez Virdžila van Dajka, a večeras verovatno i Tijaga Alkantare, pa gađajte GG3+.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (1.53)
Fiksevi dana
LIGA ŠAMPIONA | 21:00
Bayern - Atl.Madrid
ID: 5156417


Bajern brani titulu koju je osvojio u Lisabonu, dok su se Madriđani od prethodnog izdanja ovog takmičenja oprostili u četvrtfinalu. Domaći deluju kao mašina koja je sposobna da pregazi svakog, dok će gosti pokušati da se suprotstave sasvim suprotnim stilom. Ipak, očekujemo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.65)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara