Amfilohije negativan na koronavirus

Mitropolit crnogorsko-primorski (MCP) Amfilohije negativan je na koronavirus, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske.

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2020.

20:08

Amfilohije negativan na koronavirus
Foto: EPA/BORIS PEJOVIC

"Najvažnija vest koja nam danas stiže iz Kliničkog Centra Crne Gore u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija je da je test na koronavirus koji je danas uzorkovan negativan", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, mitropolitu je danas urađen i ultrazvuk srca koji je pokazao u potpunosti uredan nalaz i neoštećen srčani mišić.

"Ohrabrujuće je i to što su i ostali vitalni parametri i dalje stabilni. Nalazi su u konstantnom blagom poboljšanju. Svakako, proces oporavka mitropolita Amfilohija i dalje traje. Neophodno je sanirati posledice koje su izazvane koronavirusom, pre svega upalu pluća koja je već nekoliko dana u povlačenju", saopšteno je iz MCP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: