Nova vest
Fudbal

Utorak, 20.10.2020.

16:15

Stanojević: Derbi arhiviran, bez kalkulacija u Kupu

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da su utakmice posle "večitog" derbija uvek teške, ali da oni moraju da nađu energiju za duel sa Bačkom.

Izvor: SN

Autor: SN

Stanojević: Derbi arhiviran, bez kalkulacija u Kupu
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Arhivirali smo derbi, ali su utakmice posle njega uvek teške. Emotivno se previše ispraznite. Moramo da uhvatimo novu energiju jer nam je Kup važan i moramo da pokušamo da idemo do kraja. Krenućemo izuzetno motivisano protiv Bačke, sa najjačim timom, bez kalkulacija", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Partizan je u nedelju igrao nerešeno sa Crvenom zvezdom u Super ligi, a sutra mu predstoji utakmica šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Bačke.

"Ozbiljno se spremamo, to je ekipa koja i kada je gubila, gubila je sa golom razlike. Ne znam da li je njima kup prioritet ili ne. I mi imamo određenih problema. Ambicije su jasne, vrlo smo ambiciozni, motivisani i fokusirani. Nadam se da ćemo proći. Igraćemo da našem stadionu i ne treba da pričam da smo favoriti, ali igra se jedna utakmica"
, kazao je Stanojević.

Sejduba Suma neće igrati narednih mesec dana zbog povrede oka, a Stanojević mu je rekao da je važno da "nije bilo ono najgore" i da će on biti spreman "kad-tad".

Partizan neće moći da računa i na Aleksandra Šćekića i Filipa Holendera, koji su neizvesni i za vikend i nastavak Super lige.

Priliku da debituje za Partizan imaće francuski napadač Žan-Kristof Bajbek, o kome je Stanojević rekao:

"Bajbek će biti u konkurenciji, iako nije dovoljno spreman. Videćemo za minutažu, ali će sigurno igrati".


Utakmica Partizan - Bačka igraće se u sredu od 16.00 na stadionu u Humskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve