Završena sednica Predsedništva SNS FOTO/VIDEO

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) završena je nakon 18 časova u sedištu te stranke na Novom Beogradu.

Izvor: B92

Utorak, 20.10.2020.

16:46

Završena sednica Predsedništva SNS FOTO/VIDEO
Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / an

Na sednici je razmatran predlog mandatarke Ane Brnabić za sastav buduće Vlade Srbije.

Predsednika Srbije i SNS Aleksandar Vučić i mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić stigli su u sedište stranke pre početka sednice.

U prostorije naprednjaka u Novom Beogradu došli su među prvima Branislav Nedimović, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, Aleksandar Martinović, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Takođe, došli su i direktor Koridora Srbije Zoran Babić, Zlatibor Lončar, Maja Gojković, Jadranka Joksimović, Goran Knežević, Marko Ðurić, Nela Kuburović, Goran Vesić, Biljana Popović Ivković, Siniša Mali, Zorana Mihajlović, Marija Obradović...

Ispred sedišta naprednjaka je veliki broj medijskih ekipa, ali niko od pristiglih funkcionera nije im se obratio.

Očekuje se da će na sednici Predsedništva mandatarka Ana Brnabić izneti predlog sastava vlade, nakon čega će se javnosti obratiti predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Lider naprednjaka će nakon sednice Predsedništva SNS preneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke za sastav nove vlade.

Očekuje se da će se predsednik Vučić obratiti oko 18 sati.

Prema Tanjugovim informacijama, predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu, u narednom periodu.

Vučić se ranije danas sastao a predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem i liderom SPS Ivicom Dačićem, koji su jutros bili na konsultacijama sa mandatarkom Anom Brnabić.
Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / an
Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / an
Foto: TANJUG / SAVA RADOVANOVIC / an

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: