Ana Begić Tahiri bira personalizirani nakit

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.10.2020.

0

Foto: Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Foto: Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković

Kao zaštitna lica najnovije Aurum kampanje odabrane su dvije ljupke Ane, glumica Ana Begić Tahiri i produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković

Elegantan, jedinstven i bezvremenski, lijep komad nakita nesumnjivo je jedan od najefektnijih modnih dodataka. Pravilno odabran, u trenu podiže svaku odjevnu kombinaciju, dajući joj onaj poseban, final touch. Podjednako kao odjevni komadi i ostali modni dodaci, nakit se sezonski mijenja, krećući se u korak s najnovijim svjetskim trendovima. No također, kako se moda ponavlja u cikličkim krugovima, tako je ove godine u fokus opet došao personalizirani nakit.

Svi se zasigurno sjećaju kultne ogrlice koju je chic glavna protagonistica Carrie Bradshaw proslavila u mega popularnoj seriji 'Sex and the City'. Iz epizode u epizodu, super stylish Carrie nije skidala svoju obožavanu ogrlicu s imenom, postavši tako svojevrsnim simbolom serije koja je obilježila brojne generacije pripadnica ljepšeg spola diljem svijeta.  

Više od dva desetljeća kasnije, personalizirani nakit pojavljuje se u ponešto redizajniranom i minimalističkom izdanju – u obliku divnog prstenja. Naime, Aurum zlatarnice ove jeseni najavljuju divan novitet u svojoj bogatoj kolekciji, koji će svaku kutijicu za nakit učiniti još posebnijom. Prstenje dolazi u bijelom, rose i žutom zlatu, a može se personalizirati na način da se umjesto uobičajenog okruglog ringa dodaju imena po želji – jedno, dva ili čak tri.

Ana Tevšić Nauković

Ana Tevšić Nauković

Na taj način, uvijek sa sobom možete nositi ime(na) svojih najmilijih, bilo da se radi o djeci, životnom partneru, roditeljima ili najboljim prijateljima. S lakoćom će se uklopiti u svačiji svakodnevni stil, a osim što je divan modni dodatak, personalizirani prsten simbol je vječne ljubavi i prijateljstva. Najoriginalniji poklon zasigurno je personalizirani nakit, onaj koji se kreira prema željama drage osobe. U Aurumu možete naručiti personalizirano, ručno izrađeno unikatno prstenje, s kojima ćete bez sumnje oduševiti svakog kome je namijenjeno.

Aurum

Aurum

Kao zaštitna lica najnovije Aurum kampanje odabrane su dvije ljupke Ane, glumica Ana Begić Tahiri i produkt dizajnerica Ana Tevšić Nauković. Kako su obje majke, odlučile se svoj Aurum prsten ukrasiti s imenima djece, čime su dobile u trajnu uspomenu najljepši modni dodatak s posebnim značenjem.   

Aurum

Aurum

Odaberite svoj personalizirani prsten u jednoj od Aurum poslovnica: Aurum (Dubrava 38, Zagreb) i Aurum Importanne (Trg A. Starčevića, Importanne centar).


VIŠE O TEMAMAAna Begić TahiriAna Tevšić Naukovićnakitpersonalizirani nakitAurum zlatarnice




Povezano