Search
Close this search box.

Anastasija Ražnatović odbila ulogu o mrtvoj pevačici: Ona otišla Milici Pavlović

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram Anastasija Ražnatović otkrila je da je prvobitno njoj ponuđena uloga u seriji Pevačica, ali da ju je ona – odbila.
Serija se snima po motivima života i smrti folk pevačice Jelene Marjanović, koja je brutalno ubijena u Beogradu. Njen ubica i dalje je nepoznat, a serija navodno ne prati slepo njen život. Ipak, podigla se polemika oko nje, iako još uvek nije ni snimljena. Glavna uloga sada pripada Milica Pavlović, a Anastasija je objavila zbog čega je ona odbila ulogu. „Ja jesam dobila ulogu, ali nisam se pronašla u scenariju. Bila sam na probama i dobila sam kompliment da imam talenat za to.“ počela je ona. „Odmah sam rekla da neće biti toga da se skinem gola ili ljubim s nekim. To je prihvaćeno. Nešto mi se nije dopalo u scenariju i nisam se pronašla u tome, tako da sam odlučila da neću to prihvatiti,“ ispričala je ona za Kurir.
Milica Pavlović nedavno je pozvala ljude da ne sude o seriji pre nego što je odgledaju. „Bilo mi je malo, pa da ne kažem krivo, ali hajde da kažem čudno, što su me neki osudili, bez da su pogledali materijal. Zato bih uputila poruku ljudima da sačekaju i pogledaju. Ovo je veliki i dobar scenario i niko sigurno neće ostati ravnodušan na ovu priču,“ rekla je ona.

POSLEDNJE VESTI