Inter našao klub za neželjenog Eriksena? Srbin ostaje prioritet u januaru!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 20.10.2020.
08:46
Izvor: Sportske.net

Konte traži nova pojačanja posle najgoreg starta u karijeri, a izgleda da će uspeti da se oslobodi par igrača u koje nema poverenja...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Kristijan Eriksen želi da napusti Inter. I to nije tajna, kao ni Konte nema neko mišljenje o njegovim kvalitetima. Danac je igrao dobro za reprezentaciju, ali ponovo nije dobio šansu u "Madonini".

On zna da trener nema u njega poverenja, da ne želi da menja formaciju, a italijanski mediji smatraju da se nije ni zbližio sa saigračima.

Situacija je komplikovana, ali izlaz bi mogao da bude u januaru.

Kao i u slučaju Ikardi pojavio se Pari Sen Žermen. Eriksen bi oberučke prihvatio ponudu, ideja Leonarda je da uzme Danca na pozajmicu, a zatim da otkupio njegov ugovor, ukoliko bude odigrao određeni broj utakmica i ispunio klauzulu.

Inter bi radije jasno da odmah proda nekadašnje igrača Ajaksa i Totenhema, ima interesovanja iz PL, ali ne od najjačih klubova, i niko neće platiti 50 miliona evra koliko traže Italijani.

Baner

Zbog toga je pozajmica realnije rešenje, Inter čeka PSŽ i kada je Škrinjar u pitanju, mada bi u trku mogao da se uključi Liverpul. I Slovak nema mesta kod Kontea koji želi novog štopera jer eksperiment sa Kolarovim po ljudima iz Intera nije uspeo.

Ciljaju sada NIkolu Milenkovića, ali za to će morati da izdvoje 40 miliona evra. Nema kupovina bez prodaja, iz Kine je stigla jasna poruka, gubici su veliki zbog korone, pa ćemo videti šta može Marota da napravi u januaru...

Baner

Inter je osvojio sedam bodova u četiri utakmice, najgori start Kontea u karijeri, sada sledi start u Ligi šampiona, sutra na "Meaci" gostuje Borusija iz Menhengladbaha.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Tuesday, 20.10.2020
12:33

Ne moze niko da dovede Skrinjara u januaru to je sad sigurno - znate jedino kako bi to moglo da se desi A to je da u januaru odma neko plati 50 miliona evra sto mnogi nece uraditi niko nece da se razbacuje sa 50 miliona evra u januaru - takodje ni Inter nece da plati 40 miliona evra odma za Milenkovica nego bi zeleo neke rate - inace ko para svoju odbranu u sred sezone ? Sto se tice Eriksena mozda i ode u januaru - ali Inter ce da trazi garancije da ce da ga otkupi taj klub gde ode znaci moguce je da ga pozajme - podgotovo ako se Naingolan nametne onda Eriksen moze da ide - Inter je ulizio ogromne pare u Eriksena 27 miliona evra Totenhemu plus su provizija menadzeru znaci od prilike 35 miliona evra plus plata pustili bi ga 40 miliona da ode - a moze da bude ako Konte ne ispuni ocekivano da ga zameni Alegri koj bas zeli zakvog igraca kao Erikden u stsrtnij postavi kao Pjanica nekad u juventusu

avatar
Amalainter
Tuesday, 20.10.2020
11:08

Zadrzati Eriksena..mozda Conte ode na polusezoni,ako mu i dalje Kolarov bude stoper..

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 20.10.2020
09:33

Da je moj Celsi pametan pa da dovede Skrinjara. Vrhunski igrac

avatar
No rules
Tuesday, 20.10.2020
16:03

Dajte Kantea i svi zadovoljni.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 21.10.2020
18:45

Dobit cete Alonsa i para. Vi terate njega a kod nas Kante svaku igra.

avatar
Oldboy
Tuesday, 20.10.2020
22:16

Može, Kante i 40 mil