Novo pravilo na debati Trampa i Bajdena - protivniku se isključuje mikrofon da ne prekida

Nova pravila za poslednju rundu predizborne tv debate Donald Tramp - Džo Bajden podrazumevaju isključenje mikrofona kandidatu koji nije dobio reč, saopšteno je iz Komisije za predsedničke debate u SAD.
Komisija je saopštila da će se isključivati mikrofon kandidatu koji nije dobio reč voditelja kako bi onaj drugi mogao da u dva minuta odgovori bez ometanja na postavljeno pitanje.
 
Oba predsednička kandidata pristala su da učestvuju u četvrtak u poslednjem predizbornom televizijskom sučeljavanju u gradu Nešvilu u Tenesiju, ali je samo štab Donalda Trampa izrazio nezadovoljstvo zbog uvođenja novih pravila u debatni tv programa.
 
Ova inovacija je uvedena jer je Tramp tokom prethodne emisije neprekidno upadao u reč i prekidao i svog demokratskog suparnika Džoa Bajdena i voditelja emisije, što je izazvalo oštre kritike javnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet