Programi

Napravite sami svoj smajli za android telefon

Napravite sami svoj smajli za android telefon
Foto: Image by Kevin Sanderson from Pixabay | Napravite sami svoj smajli za android telefon

Početkom 2020. godine, prije nego što je virus korona preovladao svijetom, Google je pustio Emoji Kitchen ugradnju na Gboard aplikaciji.

Gboard je aplikacija za Android telefone koja omogućava da uredite svoju tastaturu za dopisivanje, a uz Emoji Kitchen moći ćete da napravite svoj smajli!

Emoji Kitchen je trenutno u procesu u dobijanju nove verzije koja će iz korijena izmijeniti kako ova aplikacija radi. Umjesto da izaberete jedan emodži (smajli) poslije čega biste dobili veliki broj alternativa, sada možete da izaberete dva različita kako biste napravili jedan nov!

To daje više slobode u odnosnu na pređašnju verziju, steći ćete utisak da su ovi emodži vaši, a ne da ih je Google izabrao. Možete da izaberete dva ista emodžija kako biste napravili ekstremniju verziju istog! Treba istaći da trenutni Emoji Kitchen ne funkcioniše automatski na sve emodžije, što znači da postoje neke kombinacije koje ne možete da testirate, ali će nova verzija dozvoliti korisnicima veću upotrebu istih.

Tako ćete na primjer moći da spojite buket i majmuna kako biste dobili bukete majmuna, shvatate poentu? Trenutno se ova opcija distribuira samo beta korisnicima Gboard aplikacije, dok se očekuje da izađe uskoro i za sve ostale!

Ove emodžije ćete moći da koristite na aplikacijama kao što su WhatsApp, Telegram, Google Messages, Google Voice i mnoge druge.

(Mondo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije