Seks-simbol o svojoj zavisnosti od kokaina: "Rekao sam ne, ali sam na kraju popustio"

Pevač grupe "Backstreet Boys" Ej Džej Meklin otkrio je da je prvi put probao kokain samo nekoliko trenutaka pre nego sto je snimio video-spot sa svojom muzičkom grupom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2020.

13:49

Seks-simbol o svojoj zavisnosti od kokaina:
Foto: Gettyimages, Michael Loccisano / Staff

Ovaj 42-godišnjak je otvoreno razgovarao o svojoj borbi protiv zavisnosti koju je imao u prošlosti, priznavši da je prvi put konzumirao drogu na setu za snimanje spota voljenog boj-benda.

Sve je počelo kako navodi, kada su snimali spot za pesmu "The Call" iz 2000. godine.

U intervjuu za "People", Ej Džej je objasnio da nikada nije imao želju da konzumira drogu, ali da takođe ima ličnost koja je sklona zavisnostima.

"Na setu sam prvi put probao kokain jer smo kasno snimali. Bio sam tada sa 'prijateljem', koji iz očiglednih razloga nije više moj prijatelj, koji mi je ponudio drogu. Tada sam rekao ne, ali sam na kraju popustio i ipak uzeo", priznaje pevač.

Ej Džej je potom rekao da je obavestio ekipu na setu da je na drogama čim je seo u šminkernicu.

"Rekli su mi tada da ne moram da obavestim ceo svet da sam na drogama", priseća se Ej Džej, dodajući da je njegova zavisnost počela upravo te večeri.

"Uspeo sam da krijem to narednih 18 meseci, dok momci iz grupe, moja porodica i moji pravi prijatelji nisu shvatili o čemu se radi", navodi pevač, koji je dodao:

"Mislio sam da će mi droga i alkohol pomoći da moje nesigurnosti nestanu. Ali to ne funkcioniše na taj način", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: