Vajtkepsi otkupili Veselinovića, Voši milion dolara

Vojvodina je prodala Ranka Veselinovića Vankuver Vajtkepsima.
Vajtkepsi otkupili Veselinovića, Voši milion dolara
Foto: 021.rs
Veselinović je u februaru otišao na pozajmicu u Kanadu, a sada su Vajtkepsi odlučili da ga otkupe.
 
Crveno-beli će dobiti milion dolara na ime obeštećenja.
 
Mladi štoper odigrao je 15 utakmica za Vankuver. Za Vojvodinu je 21-godišnji defanzivac odigrao 20 utakmica i postigao jedan gol.
  • FKNS

    20.10.2020 07:55
    Milana Vješticu za direktora FK vojvodina
  • Kuka i motika

    20.10.2020 06:57
    Za našu decu
    Odlična politika vodjenja kluba.Stručnjaci prodaju mlade igrače čim neko ponudi pare.Zašto raditi kako treba i sačekati sa prodajom kada može da se uzme manje para i proda odmah?!Zato što su ljudi politički postavljeni i pitanje je da li će biti u klubu narednih sezona pa daj da uzmemo deo kolača dok smo tu.
    Uništila nam politika i klub i tribinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.