Zvezdan Terzić  (©Starsport)
Zvezdan Terzić (©Starsport)

Terzićev odgovor: Nikad se pre Vuletića nisu vređale porodice

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.10.20. | 17:13

Nadamo se da je ovde kraj prepucavanju, mada nismo optimisti

Večiti derbi je završen miroljubivim rezultatom, ali uprave večitih rivala su se potrudile da zakuvaju atmosferu posle meča u Humskoj. Prosečan navijač verovatno se pita šta se ovo dođavola dešava i kakve sve ovo ima veze sa sportom dok potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić priča o kriminalcima iz suprotnog tabora, dok ga u Crvenoj zvezdi optužuju da je osoba sklona nemoralu.

Pa kao što nismo detaljno ulazili u sve uvrede koje je Vuletić ispalio ka crveno-belima, nećemo ni o odgovoru generalnog direktora Zvezde Zvezdanu Terziću.

Izabrane vesti

Jedino što je tu vredno pomena jeste Terzićeva procena da su čini se istorijski loši odnosi između dva najveća srpska kluba upravo Vuletićeva “zasluga”.

Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova.  Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa. Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava…”, navodi se u pisanoj izjavi Terzića pre no što se pređe na optužbe koji nisu za stranice sportskog portala.

Dodaje se još i da je period Zvezdine nadmoći u prvenstvu Srbije delom baš i posledica rada “nesposobnog rukovodstva Partizana”.

Ima toga još, ali nećemo dalje o tome. Jer zaista nema ama baš nikakve veze sa sportom. Ni sa džentlmenskim odnosima. I verovatno da ovakve izjave više nećemo ni prenositi.


tagovi

Zvezdan TerzićVladimir Vuletić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara