Vuletić odgovorio Zvezdi: "Elvis kralj rokenrola, mesari zaigrali jezivu kasapinsku igru!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.10.2020.
15:15
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Nije se dugo čekalo...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Posle saopštenja Crvene zvezde, na red je stiglo i ono iz Partizana i to u vidu izjave potpredsednika kluba Vladimira Vuletića.

Njegova izjava je objavljena na klupskom sajtu, a istu prenosimo u celosti:

"FK Partizan je oduvek bio sjajan domaćin svim fudbalskim gostima dobrih namera. Delegacija kluba podno tenka bila je primljena u svečanoj loži našeg stadiona uljudno, mnogo srdačnije nego što je delegacija FK Partizan bila ugošćena na stadionu podno tenka. Tako je jednom dočekana napadom njihovih navijača na ložu u kojoj je sedela, pa je žandarmerija morala da prati članove uprave Partizana, a drugi put guranjem u tu istu ložu ogromnog balona u obliku falusa, što je direktor kluba podno tenka karakterisao kao 'simpatičan performans.'

Sinoć su u svečanoj loži našeg stadiona sedeli i predstavnici članovi Skupštine kluba iz redova navijača koji imaju statutarne predstavnike u Skupštini. Dakle, oba predstavnika navijača koji su sinoć utakmicu posmatrali iz centralne lože Partizanovog stadiona su predstavnici članova najvišeg klupskog upravnog organa i tu su se našli u skladu sa Statutom FK Partizan.

Međutim, u centralnoj loži našeg stadiona obreo se sinoć jedan opasan kriminalac, čovek sa Interpolove poternice, čovek kojem srpsko pravosuđe duže od tri godine ne zakazuje ročišta i ne postupa po javno podignutoj optužnici za malverzacije i nepočinstva u fudbalskim transferima, sve čekajući da ovaj predmet zastari.

Javno postavljam pitanje ko štiti ovog Alfa doktora i opasnog kriminalca i kada će njemu biti zakazao ročište? Da li je Srbija pravna država i zašto se u njegovom slučaju ne poštuje član 172. Dušanovog zakonika 'Sudije da sude strogo po zakonu a ne u strahu od carstva mi'
.

To važi kako za nosioce pravosudnih funkcija, tako i za fudbalske sudije.

Sinoćni Elvisov ples, tog kralja sudijskog rokenrola, dvojica igrača kluba podno tenka su iskoristili da i oni zaplešu jezivu kasapinsku igru. Tako je jedan mesar pozdravljao udarcem s leđa bez lopte Asana koji je ga je, onako hitar, brzo pretrčao (za šta se dobija direktan crveni karton) a drugi, već dokazani kasapin, koji seje strah po terenima širom Srbije, kopao oči Sumi jer je znao da mu je ovaj igrač više puta istumbao golmana.

Elvis je u drugom poluvremenu zaplesao svoj rokenrol. To je bilo tako očigledno da je direktor Parizana ukazao na jedan poznat scenario koji se dešava u najvišim strukturama FSS. To što je jedan tabloid tu prepoznao jednog drugog čoveka je znatno veće pitanje za taj tabloid: zašto je u tim rečima Partizanovog direktora, koje sa političkim stvarima nemaju nikakve veze, prepoznao jednog političara?

Sledstveno ovome, FK Partizan će medijima dostaviti dokaze o sudijskom nepočinstvu tokom poslednjeg derbija i dalje ponosno se boriti za oba trofeja do samog kraja"
, istakao je Vuletić u saopštenju.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
carbone
Tuesday, 20.10.2020
07:20

Zalosne izjave gubitnika...

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 19.10.2020
18:38

Са вашим лажима и лоповлуком нећете далеко да догурате.

avatar
Südkurve München
Monday, 19.10.2020
18:21

Tko stiti tebe profrsore?

avatar
Dante Hell
Monday, 19.10.2020
17:27

Vi ste samo mali partizan. I uvek ćete biti.

avatar
Kori Volden
Monday, 19.10.2020
16:40

Neko ko je u timu imao dokaza Darvinove teorije kakav je everton luiz nema prava da prica o kasapinima i mesarima.

avatar
Capitano
Monday, 19.10.2020
16:23

Fudbal im ne ide ali zato saopstenja i poezije usavrsili :)

avatar
Dorotej
Monday, 19.10.2020
15:58

"Profesor" je dostigao dno dna. Pitam se kojima se navijačima Partizana to dopada, koji to odobravaju? Dobijam utisak da to samo podržavaju plaćeni botovi. Po portalima je moguće da se pročita puno umerenih komentara navijača Partizana koje brine situacija u njihovom klubu.

avatar
Dorotej
Monday, 19.10.2020
15:48

Koji je ovo nivo pisanja! Skandalozno. FSS mora da reaguje i da stane na put tim ljudima u upravi Partizana. To "lajanje" bez kontrole mora da prestane.

avatar
Nemanjici
Monday, 19.10.2020
15:46

Pita domacin odakle ovaj covek u mojoj kuci? Pa rodjo vi ste ga zvali na groblje a sto se zakona tice mozes i to da pitas koga treba da pitas. A to sta ce on u vasoj lozi pitaj svoje saradnike.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 19.10.2020
15:36

Sve kontam da je to u stvari nas covjek. Ko bi drugi prodao Sadika u ovom trenutku, Miletica, doveo nespremne igrace i podario svom treneru priliku da igra Derbi sa desetkovanim timom, bacavsi pritom ovakve dimne bombe?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 19.10.2020
15:28

Premlacivanje igraca i clanova strucnog staba 14.10.2000. godine (vodje navijaca zvezde su se obukle kao redari), nedozvoljavanje protivniku da ode u svlacionicu na poluvremenu 2011. godine, gadjanje ciglama (isto 2011. godine), 2010. godina i trazenje protivnickog golmana koji je tada bio sa srpskom reprezentacijom u inostranstvu, a sve sa lepim zeljama i namerama (ironija mi je na maksimumu), dozvoljavanje pojedincima da iz pozadine dobacuju nasoj delegaciji u lozi, dozvoljavanje jednom gostu da se osmeli da davi jednog od clana nase uprave i da niko od domacina ne reaguje na tako nesto (zaboravio sam koje su godine u pitanju, a nije ni bitno), ''simpaticni performansi'' (citiram tvora) u vidu balona izvesnog oblika pre koju godinu i tako dalje...

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 19.10.2020
15:25

Po statutu fk Partizana da navijaci iliti vodje sede u lozi:),samo me zanima posto je sedeo Velja Nevolja dobro poznat siroj javnosti,nego nesto se ni njemu ne sudi iako su stvari ocigledne jako kada je on u pitanju isto kao i za drmr madjiju,zasto smo onda licemerni sto ne kazemo sve,ko je tacno sedeo i ko za sta treba da odgovara???Jako los performans profesore,stavili ste Velju da preti nasim fudbalerima pa ste se okurazili svi pri kraju utakmice kad je krenuo jasno i glasno da preti,sramite se kad obraza nemate svi vi a i onaj 'nas' doktor iz Arizone sto je isti kao vi.Nadam se da ce mi pustiti komentar posto svi znamo ime vodje navijaca Partizana koje pominjem ciji je to covek i da moze sta hoce.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 19.10.2020
15:34

Daleko od toga da zelim da opravdam boravak te persone u svecanoj lozi, ali, vasi su pitali kako je moguce da mu je bilo dozvoljeno da bude tu od strane kluba. Mislis da su kod vas sve sami akademici, ljubitelji opere i posetioci baleta? Nemojte da se lazemo, niko od njih u klubu ne bi voleo da ima posla sa takvima, verujem da cak ni tom idiotu vazuri nije prijatno pored njega.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 21.10.2020
20:30

Ja ne mislim da su kod nas mice male mi imamo jednog od najgorih na celu kluba i ja sam toga svestan,ali me nerviraju ovi 'tvoji' nesvesni koji vide tudje dvoriste a svoje ne,a isto je prljavo.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 19.10.2020
15:25

Gde su krivicne prijave? Manite se ovoga, ne kazem da je to prazna slama, ali, morate delati! Sve o cemu pisete je vec odavno poznato!

RETROSPEKTIVA:
U ove cetiri krajnje sramne sezone, skor u prvenstvu je 1-6-2 gledano iz perspektive Partizana. Od tih sest remija, svaki od tih meceva je trebalo da bude zavrsen nasom pobedom, jednom nam nije dosudjen penal za faul nad Tavambom (necu da trazim za ono nad Jankovicem), dva meca na nasem stadionu vise ni ne moram da pominjem detaljnije, ovo sinoc je sad vec i treca kradja, onda kad je bilo 1:1 je takodje bilo propusteno sviranje penala zbog faula nad Kosovicem, a i pre zvezdinog gola nama su prekinuli izglednu kontru, a o onom Derbiju kad je bilo 0:0 tek nema potrebe posebno pisati, i tu je Suma bio na meti onih koji bi da sakate i odstranjuju. Setite se samo i onog igranja zmurki sa Rikardom Hahaha

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 19.10.2020
15:46

Gomila gluposti,ma sve ste derbije dobili kroz istoriju,sacekamo te da izracunas i izneses gde sta kako ste osteceni,smesno da nema dalje.6 remija svaki vasom pobedom :D necemo onim remijima sto niste presli centar,necemo o onim remijima sto je Benu ponisten cist gol na 0:0 ,Milunovicu takodje,necemo o laktu Leonarda,necemo o Djurdjevicevoj odbojci,necemo o Drincicevom faulu ,necemo o mnogo toga jer ipak ste vi svaki mec pobedili,neka udje u zapisnik plus ove tri stavke nisu u tih 6.Pa i ovaj juce ste pobedili vi ste bre moralni pobednici :D ,a da ne pricamo kad ste pobedili Mancester na Jna sa 0:1 za njih,pao je velikan,i Real Madrid sa 0:0 isto pobeda,fenomen kakav nije vidjen u svetu 'navijac Partizana'.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 21.10.2020
18:24
avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 19.10.2020
15:47

I ja se pitam gde su krivicne prijave protiv vas,vase uprave i Velje Nevolje nadam se da ce neko da te poslusa iz vrha pa da pokrene postupak protiv vas,vidis da se slazemo :)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 19.10.2020
15:23

jaka blazic je nekome ukrao grickalicu za nokte

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 21.10.2020
20:32

Hvala ti za pluseve i minuseve,nekako sam na nuli sto i nije lose :D s obzirom da mi Revolt strasni sud :D,sudi...:)

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 22.10.2020
07:59