Konačno neke dobre vesti za Klopa!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 19.10.2020.
12:48
Izvor: Sportske.net

Liverpul muke muči sa povredama.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

U derbiju Mersisajda nije bilo pobednika. Everton je kasnim golom Kalverta-Luina doneo bod "karamelama" koji su nastavili nepobedivi niz.

Tim Liverpula je pak platio visoku cenu, Van Dajk će propustiti veći deo sezone posle sudara sa Pikfordom - najnovija vest je i da će engleski čuvar mreže neće biti retrospektivno kažnjen.

Gol "redsa" je ponovo čuvao nepouzdani Adrian. Španac je u zadnje dve utakmice primio devet golova, jasno da navijači čekaju povratak Alisona Bekera.

Po pisanju Atletika Brazilac se oporavlja brže, pauza izgleda neće biti šest nedelja - Beker bi mogao da se vrati već krajem meseca što bi dosta značilo okrnjenoj odbrani šampiona.

alison

Naravno ostaje problem štopera, jasno da će Klop morati da pazari tokom januara kako bi probao da sanira odsustvo Van Dajka.

Baner 15

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Monday, 19.10.2020
16:21

Mukice moraju da se raduju golmanu kao da su neki tim sa dna tabele. City cele prosle sezone igrao bez najboljeg stopera ali to im nije smetalo da likuju i prozivaju a sada kada su u istoj situaciji odmah kako od titule nema nista i da ce biti teska borba za top4, nema sta bas verni i samouvereni navijaci, jadnici

avatar
Čeki
Monday, 19.10.2020
13:44

Retroaktivno, a ne retrospektivno. Molim vas povedite računa.

avatar
Provokator
Monday, 19.10.2020
13:44

Liverpul je sve utakmice prosle sezone , koje su bile na 1 gol razlike pobedjivao. Ove godine im se izgleda okrenulo kolo srece, a svakako ni povrede ne pomazu.