Najnovije vesti
Zabava
luna djogani trudna marko miljkovic izjava pregled

(VIDEO) Luna Đogani:"MISLIM DA SAM DUŽE TRUDNA, TEK SAD IDEM DA SAZNAM" Prva fotografija i izjava trudnice, krenula na pregled

Luna Đogani, koja je juče objavila da je trudna, danas je krenula na prvi pregled, a ekipa "Blica" uslikala ju je ispred zgrade u društvu verenika i ponosnog budućeg tate, Marka Miljkovića.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Luna Đogani i Marko Miljković Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Luna Đogani i Marko Miljković

- Osećam već neke promene, ja sam trudna malo duže nego što sam mislila, sad idem na pregled da vidim koliko je to tačno. Presrećni smo, svi su presrećni, Anabela je bila sa mnom kada sam saznala. Ona je reagovala burnije od mene - rekla nam je Luna Đogani.

Šta su nam još otkrili budući roditelji Luna i Marko pogledajte u videu iznad.

Luna Đogani i Marko Miljković idu na pregled
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Luna Đogani i Marko Miljković idu na pregled

Podsetimo, Luna i Marko su juče na svom Jutjub kanalu objavili i video snimak u kojem je Luna snimila Miljkovićevu reakciju na lepe vesti, ali i pred kamerom pokazala pozitivan test za trudnoću.

Pročitajte još

Njih dvoje su se 6. septembra ove godine verili, a nakon toga su u nekoliko navrata govorili da rade na proširenju porodice.

Luna Đogani i Marko Miljković izgledaju srećno
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Luna Đogani i Marko Miljković izgledaju srećno

- Još uvek sam u šoku! Srećan sam, nije mi važno da li ću dobiti sina ili ćerku! Najbitnije je da je živo i zdravo - rekao je Miljković sinoć za "Blic", kada smo mu čestitali lepe vesti.