Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 19.10.2020.

08:15

Pavićević otkrio šta Zvezdu razlikuje od ostalih u ABA ligi

Trener Mornara Mihailo Pavićević smatra da je Crvena zvezda zasluženo slavila 93:62 u derbiju 3. kola ABA lige.

Izvor: MT

Autor: MT

Pavićević otkrio šta Zvezdu razlikuje od ostalih u ABA ligi
Starsport

On ističe da je sve bilo rešeno već početkom treće četvrtine.

"Vidi se da je to jedna ozbiljna evroligaška ekipa, sa ozbiljnim trenerom. Sale to radi sjajno, videli ste i u momentima kada je bilo 30 razlike, Zvezda je igrala u istom ritmu i to je čini drugačijom od ostalih ekipa u ABA ligi. Džaba moje upozorenje igračima da moramo biti fokusirani svih 40 minuta. Prvih 20 smo bili u igri, bili ’tu’, na poluvremenu sam posebno skrenuo pažnju, međutim, tada smo izgubili ritam. Naša igra se raspala jer je naš plejmejker počeo da divlja, da igra neku svoju igru. I rezultat je posle pet minuta igre bio završen", rekao je Pavićević o dodao:

"Jednostavno smo ušli sa skraćenom rotacijom u ovaj meč, Zvezda sa produženom, sa Ročestijem i Terijem, tako da je to-to..."

Pročitajte još Ročesti se vratio, Teri debitovao – Zvezda "pregazila" Mornar

Mornar je napravio respektabilan sastav...

"Nema tu ništa da se krije. Izneo sam naše ambicije, da budemo u Top 4, kao što smo to radili dva puta u poslednje četiri godine. U ovom trenutku Zvezda je iznad svih ekipa. Koliko je možda neka nerealna slika protiv Unikahe i Breše, tako je možda i ovo prevelika razlika", istakao je on.

Pročitajte još Obradović: Izuzetno sam zadovoljan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve