');
Najnovije vesti
Blic Zabava

HAOS U ZADRUZI Matora htela Sanji da RAZBIJE NOS jer je priznala da se ZALJUBILA U FRANA

Nakon što je Sanja Stanković saznala da Fran Pujas ne želi ništa sa njom, i da mu je sve između njih mučenje, ona se sakrila u garderober, gde se jadala Ivani Marinković. Nju je sve to mnogo pogodilo, s obzirom na to da je već nekoliko puta naglasila kako joj Fran prija, pa se rasplakala, a malo potom suzu je pustila i Sanjina bivša devojka, Matora.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Anđelo i Sanja Foto: screenshot
Anđelo i Sanja
Sanja plače
Foto: screenshot
Sanja plače

- Ja ne mogu da objasnim i opišem kako se osećam - rekla je Sanja.

- Rekao je šta ima. On mi sad priča da ne može da podnese pritisak i da ga Matora gleda ispod oka. Ja ne mogu da ga ignorišem, i da se pravim i sama znaš kako je to. Ne želim da mu se nakači Matora, ja ću se već nekeko ohladiti i to je to. Nervira me samo što ja nemam prava da budem srećna - kroz suze je rekla Sanja Ivani u "Zadruzi", da bi potom Matora napala Frana jer je rekao da ga Stankovićeva ne zanima.

Pročitajte još

- Muka mi je, svaki put kad se iznerviram mi je muka. Mislila sam da će mi biti najlakša ova Zadruga - govorila je Sanja, koju je tešio Anđelo, dok Jovana Tomić Matora nije mogla da obuzda emocije zbog toga što njena nekadašnja izabranica pati.

Matora i Fran
Foto: screenshot
Matora i Fran

Jovana nije mogla da se kontroliše, pa je pripretila Sanji što je priznala da joj se dopada Fran.

- Sad ću da ti razbijem nos! Nos ću da ti razbijem, čuješ li? - ponavljala je Matora večeras u besu.

VIDEO Sanja Stanković pevala u noći kad je Matora napadnuta