');
Najnovije vesti
Blic Zabava

(VIDEO) MILAN MARIĆ O ŽENIDBI, TEŠKOĆAMA U POSLU I PROBLEMU SA SNIMANJEM FILMA "TOMA": "Niko ne zna šta će biti, videćemo šta je realno da se izvede"

Glumac koji je osvojio publiku kako talentom, tako i šarmom priča o životu pred kamerama i iza njih, ali i o putu kojim bira da korača kako privatno, tako i poslovno.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Milan Marić kao Toma Zdravković Foto: A. Slavković / RAS Srbija
Milan Marić kao Toma Zdravković

Glumac Milan Marić otkriva da će se njegov lik i u drugoj sezoni serije “Državni službenik” menjati onako kako to je započeto u prvoj.

- U suštini prva sezona je promenila Lazara i on će nastaviti da se menja kroz drugu. To je počelo kada Lazar gubi dva životna stuba, odnosno kada ga posao i porodica izdaju i on ostaje sam. U drugoj sezoni on počinje da preispituje kome može da veruje posle svega i da li može da veruje sebi jer se ispostavilo da je već jednom pogrešio u proceni - kaže Milan i otkriva da li privatno može da oprosti izdaju.

- Nikako ne opraštam izdaju. Čak nekada ne mogu ni da je razumem, nisam neko ko se sveti, ali nema oprosta.

Milan Marić
Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Milan Marić

Milana trenutno možemo videti u nekoliko projekata, pa se čini da se izdvojio po talentu od mnogih glumaca svoje generacije.

- Na neke stvari sam jako ponosan, na neke manje, zavisi kako na šta gledam. Naš posao je takav da nekada radite dosta, a nekada ne radite ništa i mislite da nikada više nećete raditi i da su vas svi zaboravili. To je nešto na šta morate da se naviknete i što pre prihvatite i jedan i drugi mod da vas to ne remeti. To je užasno teško mladom glumcu na početku kada je pun snage i elana - objašnjava Marić, koji ističe da je dodatno stresno kada ste glumac jer sve što radite odražava se na vašu karijeru.

Pročitajte još

- Ovaj posao je nezgodan, vezan je za vas lično, a tu je i pitanje sujete i ega. Sve što vam se događa u karijeri tiče se lično vas, ja ulazim u kadar i na scenu gde se sve vidi ili se ne vidi. Stresan je i težak ovaj posao, nažalost, u nekom trenutku je postao potcenjen, ali to je krivica moje branše zbog načina na koji su se ophodili prema tom poslu. Međutim, kada to sve sklonimo sa strane, on je divan. To je stvar koja može celog da me podigne i čini me živim. On je jedini koji može da me natera da promenim raspoloženje, kada sam srećan, a moram da glumim tragediju, moram da presečem svoju emociju i uletim u drugu - kroz osmeh priča Milan, kojem očigledno ta stanja i transformacije prijaju.

Milan Marić
Foto: A. Slavković / RAS Srbija
Milan Marić

Milan je već dugo miljenik žena ako je suditi po komentarima koji se mogu čuti nakon svih projekata koje je radio. Na pitanje da li mu prija epitet šmekera, kroz osmeh kaže.

- Laska mi, što da ne. Šta je u tome loše? - pita Milan, koji nije jedan od onih muškaraca koji smatraju da samo jači pol treba da prilazi prvi kada su u pitanju muško-ženski odnosi.

- Zavisi kako kad, ali ja nekako ne volim da stavljam odnose u neki model: to mora tako i tako i kao zna se šta je red. Znate ono: momak priđe đevojci, pa ode kod oca i pita za ruku, onda puca u jabuku i eto. Na kraju krajeva, nije ni bitno ko je prvi prišao ako to na kraju bude dobra priča - iskren je Marić, kojem ne smeta što su devojke danas slobodnije.

- Hvala bogu i neka su, zašto da ne.

Ipak, za ženidbu kaže da je rano.

- Polako, nećemo da žurimo - kroz osmeh zaključuje.

Milan Marić kao Toma Zdravković
Foto: A. Slavković / RAS Srbija
Milan Marić kao Toma Zdravković

Odlazak u Čikago je na čekanju zbog korone

Milan koji tumači lik Tome Zdravkovića, trebalo je da zbog snimanja otputuje u Čikago i tako da se finalizira priča o ovom pevačkom boemu.

- To više niko ne može da vam kaže sa sigurnošću ni kako će se završiti. Ostalo je još malo ali moramo da vidimo šta će biti sa virusom. Ostaje otvoreno pitanje da li ćemo ići u Čikago, planirano jeste ali to se sada sve menja. Trebalo je tamo da imamo nekoliko snimajućih dana, ali videćemo da li je realno da se to izvede ili ćemo u Beogradu praviti Čikago.