18. oktobar  2020. 18.29  | Izvor: Tanjug

Sutra do podne radovi na petlji "Aleksinački rudnici"

BEOGRAD -

Na auto-putu E-75, na petlji "Aleksinački rudnici", do sutra u podne radovi na zameni habajućeg sloja asfalta.U toku izvođenja radova petlja "Aleksinački rudnici" zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac - petlja "Aleksinac", saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, u zoni petlje "Subotica Sever" iz pravca Horgoša prema Novom Sadu, radovi na redovnom održavanju. Radovi u preticajnoj saobraćajnoj traci, u dužini od 100 metara, a saobraćaj se preusmerava u voznu i zaustavnu saobraćajnu traku.

Auto-put E-70, Ruma - Pećinci, izmena režima saobraćaja, zbog radova na pojačanom održavanju. Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom kolovozu auto-puta, smer Beograd-granični prelaz Batrovci.

Markovac - Aranđelovac, radovi na popravci mosta preko reke Misače, uz naizmenično propuštanje vozila uz upotrebu semafora, do 1. novembra. Alternativni putni pravac: Mladenovac -Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

Auto-put E-75, petlja Grdelica - petlja Predejane, kod mesta Boćevica, radovi na održavanju puta do 1 novembra. Za saobraćaj zatvorena kolovozna traka Niš-Vranje između službenih prolaza, dok se saobraćaj odvija dvosmerno u kolovoznoj traci Vranje-Niš.

Ražanj - Deligrad, radovi na natputnjaku preko auto-puta E-75, na delu državnog puta II A reda broj 158, do 23.11.2020. Na državnom putu II A reda broj 158, zbog radova saobraćaj će biti obustavljen, dok će na auto-putu E-75 za saobraćaj biti zatvorene zaustavne saobraćajne trake u oba smera. Alternativni putni pravac za vozače iz smera Deligrada je obilaznica oko Kruševca.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova:

Na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je takođe 120 minuta, na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

 

Tagovi