KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Radnički pao u „Čairu“

Rukometaši Radničkog doživeli su i drugi poraz u ARKUS ligi ove sezone, i to na gostovanju niškom Železničaru u utakmici 3. kola – 27:34 (12:15).

Foto: SPD Radnički

Puleni trenera Nedeljka Matića dostojno su parirali favorizovanom domaćinu maltene tokom čitavog prvog poluvremena. Tek su u završnim minutima prvog dela igre Nišlije serijom od tri uzastopna pogotka uspele da se „odlepe“ na 15:12, što je ujedno i rezultat sa kojim se otišlo na pauzu.

Stečeni kapital sa kraja prvog poluvremena rukometaši Železničara uspešno su čuvali i postepeno uvećavali u nastavku susreta. Kada je u 51. minutu domaći tim izbio na „plus sedam“ (28:21), pobednik susreta se već uveliko mogao naslutiti. Ovo rezultatsko rastojanje Nišlije su sačuvale do samog kraja, za nova dva boda na svom kontu.

Golgeterski najraspoloženiji u pobedničkoj ekipi bio je Nikola Ergić sa 8 pogodaka, koliko je postigao i Bogdan Utvić na drugoj strani.

Zapažen učinak u niškom timu imali su još i Aleksandar Stojanović sa 7 i Veljko Stanojević sa 6 golova, dok je u Radničkom, pored Utvića, dobar utisak ostavio i Miloš Prodanović sa 5 pogodaka.

U sledećem kolu Kragujevčani će ugostiti beogradski Obilić.

ŽELEZNIČAR – RADNIČKI 34:27 (15:12)

NIŠ
Dvorana:
„Čair“.
Gledalaca: /.
Sudije: Dušan Cvetković, Igor Nikolić (Leskovac). 
Sedmerci: Železničar 2 (1), Radnički 2 (1). 
Isključenja: Železničar 12 minuta, Radnički 4 minuta.

ŽELEZNIČAR: Matović, Bojan Radivojević, D. Stojanović, Arizanović 2, Stanojević 6, Petrović 1, Boris Radivojević 1, Anđelković 1, Spasić 4 (1), A. Stojanović 7, Jestrović 1, Egić 8, Antić, Trkulja, Pavlović 3, Kocić.

RADNIČKI: Gemaljević, Vuković 4, Stošić, Prodanović 5, Mutavdžić, Petrović, Dobrosavljević 1, Barudžić 1, Utvić 8, Stevanović, Đerić, Stanojev 1 (1), Stanojević 4, Bogdanović 3, Jovanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!