Najnovije vesti
Zabava
GLUMICA TRUDNA U PETOJ DECENIJI Godinama se borila za potomstvo: "Jedna noga mi je U GROBU I IMAM DOBRU SREĆU"

GLUMICA TRUDNA U PETOJ DECENIJI Godinama se borila za potomstvo: "Jedna noga mi je U GROBU I IMAM DOBRU SREĆU"

Holivudska glumica Mena Suvari nedavno je obelodanila da čeka prvo dete sa suprugom Majklom Houpom, a sama kaže da su imali sreće, s obzirom da su dugo radili na tome i da je zakoračila već u petu deceniju.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Mena Suvari Foto: Instagram / screenshot
Mena Suvari

Popularna 41-godišnjakinja kaže da je trudnoća ostvarenje njenih snova, a da je srećne vesti dobila kada je već izgubila svaku nadu i prestala da prati ovulaciju.

- Za mene je još uvek proces verovanja i prihvatanja da mi se nešto tako lepo može desiti. To je jako emotivno iskustvo. Bilo mi je veoma čudno da saznam da sam trudna - rekla je lepa plavuša.

Pročitajte još

Par se venčao 2018. i mesecima unazad su radili na proširenju porodice, ali na početku su se konstantno suočavali sa razočaranjima.

- Merila sam temperaturu svaki mesec i urinirala sam na te ovulacijske štapiće. Očekuješ da će se nešto dogoditi, ali nije. Bila sam preplavljena emocijama, ali i pod stresom - opisala je Mena i rekla je da su njene godine bile dodatni pritisak i da je imala utisak da zbog njih mora da zatrudni što pre.

- Imam 41 godinu i atmosfera u mom životu je bila nešto kao: "Jedna noga mi je u grobu i imam dobru sreću" - rekla je ona i dodala da je morala da odustane zbog brojnih negativnih testova i stalnog stresa.

VIDEO: Tajne holivudskih glumica