FOTO: Na Horgošu zaplenjeno 15 setova za nargile

Carinici i policajci su na prelazu Horgoš zaplenili 15 setova za pušenje i skoro 200 kilograma duvana za nargile, kao i više od 1.700 muških i ženskih dezodoransa, saopštila je danas Uprava carine.
Duvan za nargile i dezodoransi otkriveni su rano jutros, u autobusu koji saobraća na relaciji Dortmund-Peć.
 
U prostoru za prtljag pronađeno je 18 kartonskih kutija sa po 10 plastičnih kantica duvana za nargile različitih ukusa.
 
 
Pored toga, u kartonskim kutijama i sportskim torbama pronađeno je oko 1.000 ženskih i više od 700 muških dezodoransa, kao i 500 kesica instant kafe.
 
Uprava carina navodi da je i u sredu, u automobilu švajcarskih registracija sa putnicima poreklom sa Kosova pronađeno 15 setova nargila za pušenje, sa osam pakovanja duvana za nargile. Neprijavljena roba je zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom, navode u Upravi carine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija