Članovi Levijatana uhapšeni, pretukli muškarca zbog komentara na Fejsbuku

Šest pripadnika grupe "Levijatan", uhapšeni su po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da su maltretirali i prebili oštećenog M.B. a potom ga primoravali da na Fejsbuku uputi izvinjenje ovoj grupi zbog ranije ostavljenih komentara.
Članovi Levijatana uhapšeni, pretukli muškarca zbog komentara na Fejsbuku
Foto: 021.rs
Uhapšeni su K.B, S.N, P.M, T.Z, B.M. i L.U. Svima se na teret stavlja krivično delo nasilničko ponašanje prema M.B, a K.B. se tereti i za ugrožavanje sigurnosti M.B.
 
Oni su danas saslušani u tužilaštvu nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da odredi pritvor svima osim osumnjičenom S.N.
 
Tužilaštvo traži pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će oni ometati postupak uticanjem na svedoke, a prema K.B i zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u informaciji tužilaštva objavljenoj na njegovom sajtu.
 
Prema navodima krivične prijave, osumnjičeni su 2. oktobra na uglu ulica Milutina Uskokovića i Koste Abraševića presreli oštećenog M.B. od koga su zahtevali da, dok ga snimaju kamerom telefona, izgovori reči koje su od njega tražili, što je M.B. odbio, prenosi tužilaštvo.
 
Usled jakog udarca u glavu koji mu je otvorenom šakom zadao K.B, oštećeni je pao, a ostali osumnjičeni su mu onda rukama i nogama zadali više udaraca u predelu glave i tela upućujući mu pretnje.
 
Dva dana kasnije, K.B. je telefonom pozvao M.B. uputivši mu različite pretnje zahtevajući od njega da na društvenoj mreži "Fejsbuk" objavi snimak u kojem se izvinjava za komentar koji je ranije ostavio u vezi delovanja grupe "Levijatan“.
  • mortal combat

    14.10.2020 22:01
    seljacka buna
    samo da ne nalete na doktora Shreka
  • D.M.

    14.10.2020 21:35
    Fuj
    Ološ najobičniji.
  • 30e

    14.10.2020 20:48
    Fasisti biju, fasisti zabranjuju i pale.
    Tu eventualno mora doci do odmazde.
    Istorija je majka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.