Život

Utorak, 06.10.2020.

16:13

Ceca Bojković o koronavirusu: "Ako treba da umrem, ja ću da umrem"

Glumica Svetlana Ceca Bojković iznela je svoj stav o pandemiji koronavirusa, a njene reči podigle su veliku prašinu na društvenim mrežama.

Izvor: B92

Ceca Bojković o koronavirusu:
Foto: Printskrin/TV Prva

Na pitanje kako se snalazi u vremenu koje je sve snašlo i da li se privikla na novu normalnost, aludirajući na pandemiju koronavirusa, Ceca Bojković je odgovorila da se snalazi kako mora.

"Prvo želim da kažem da je taj izraz 'nova normalnost' jedan od 10 izraza koji me u ovoj situaciji u poslednjih šest meseci izuzetno iritira. Molim vas, šta je to? Oni koji moraju to da govore i koji proklamuju to nisu nimalo ironični. Normalnost je normalnost, nema tu nova ili stara", rekla je Svetlana Bojković.

Dodala je da je zbunjuje značenje "socijalne distance".

"Postoji fizička distanca, socijalna distanca je nešto sasvim drugo. Znači tako neke fraze uđu u opticaj i one se tako ponavljaju. Mislim da je pozorište jedno od trenutno najugroženijih ustanova, jer je teško i glumcima i gledaocima u sali sa malom količinom vazduha", istakla je glumica.

Ona se osvrnula i na preporuke Kriznog štaba.

"Krizni štab nam saopštava razne kontradiktorne stvari, danas ovo, sutra ono, a onda stalna pretnja da će biti novih mera… Aman, pustite nas, ljudi, da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, biće. Ako treba da umrem, ja ću da umrem", završila je ona u gostovanju na RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

138 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: