Najnovije vesti
Zabava
bora santana miljana kulic layar colic zola novac pozajmica

BORA SANTANA RASKRINKAO MILJANU I ZOLU Otkrio šta su tražili od njega i ŠOKIRAO:"Ne znam šta im je to trebalo"

Deluje da van “Zadruge” popularni par ne ume da raspolaže finansijama, a bivši zadrugar nam je otkrio da nije hteo da im da 300 evra kako se ne bi petljao u njihove probleme.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Miljana i Zola Foto: Milica Štulović / RAS Srbija
Miljana i Zola
Bora Santana
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Bora Santana

Tragom tvrdnji Miljane Kulić da su Lazar Čolić i ona njen novac od rijalitija trošili na opijate i kocku, potražili smo šta je istina i nabasali na informacije da su ostavili velike dugove pred ulazak u Zadrugu. Miljana je pred kamerama u prvi mah napala Lazara pa onda priznala da se, iako je majka maloletnog deteta, i sama drogirala i kockala. Deluje da su na to izgubili sav njen honorar, te su se na sve načine dovijali da dođu do još novca.

- Iskoristili su poznanstvo sa mnogim zadrugarima posle rijalitija da od njih pozajmljuju pare. Bili su u dugovima i nisu znali šta da rade, pa su na taj način pokušavali da iskamče novac koje su posle na ko zna šta trošili. Redovno su se i žestoko svađali, živeli rasipnički i, naravno, to ih je odvelo u velike probleme. Svašta je tu bilo, sad su se vratili u rijaliti da bi vratili dugove i stali na noge - otkriva naš izvor.

Pročitajte još

Kako bismo proverili ove tvrdnje, stupili smo u kontakt sa Borom Santanom, koji se nakon “Zadruge 3”, uprkos Miljaninom negodovanju, viđao i družio sa Lazarom. On nam je otkrio da neko vreme nije u kontaktu sa njima, ali da su mu jednom prilikom Miljana i Zola tražili novac na zajam.

- Tražili su mi tih 300 evra na zajam, nisam im dao jer nisam hteo da se petljam. Stvarno ne znam za šta im je trebalo i čime su se bavili, u to ne ulazim, video sam šta su sami ispričali u “Zadruzi”. Zolu gotivim i sa njim se nikad nisam svađao, imamo korektan odnos, a sa tom devojkom nemam stvarno nikakav kontakt. Ne želim da ih kanalim, imam svoj život, ako se Lazar javi kad izađe iz rijalitija, videću se sa njim, što da ne - poručio je Bora Santana.

VIDEO: Miljana Kulić: Uradila sam mačije oči