Sesenjon u duelu sa Van Laparom (@Reuters)
Sesenjon u duelu sa Van Laparom (@Reuters)

Hof se pojačao iz Totenhema pred Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.20. | 22:46

Rešeno pitanje levog spoljnjeg...

Hofenhajm je rešio goruće pitanje u smiraj prelaznog roka. U konkurenciji RB Lajpciga i Herte klub iz Sinshajma uspeo je da ugrabi jednog od najtalentovanijih engelskih fudbalera, Rajana Sesenjona (20). Momak koji je stigao u Totenhem prošlog avgusta iz Fulama za čak 27.000.000 evra postao je višak kod Žozea Murinja pošto je stigao Serhio Regilon. U takvoj situaciji Sesenjon je prihvatio ponudu da ode na pozajmicu u Bundesligu koja se pokazala kao izuzetno plodno tle za mnoge mlade Ostrvljane.

Detalja posla za sada nema. Ono što je sigurno - Sesenjon sutra ujutru stiže u Nemačku, do kraja dana obaviće sve potrbne preglede i staviti paraf na ugovor.

Izabrane vesti

Dolaskom mladog Engleza Hofenhajm je rešio pitanje leve strane terena. Sebastijan Henes kao i njegovi prethodnici forsira formaciju 3-4-3, sa dvojicom ofanzivnih bekova, a po levoj strani silom prilika igra mu Robert Skov, kome u opisu radnog mesta stoji "krilni napadač".

Danac je na toj poziciji igrao i prošle sezone, kod Alfreda Šredera, međutim Henes bi očito da ga prekomanduje bliže golu, kako bi imao više koristi od njegovog odličnog udarca.

Rajan Sesenjon trebalo bi da bude starter na toj poziciji levog spoljnjeg. Njegova alternativa biće Grka Konstantisno Stafilidis koji je trenutno van terena zbog povrede.

Podsetimo, Hofenhajm je prvi rival srpskog šampiona Crvene zvezde u Ligi Evrope. Tako će Sesenjon imati priliku da još dva puta odmeri snage sa crveno-belima. Prošle godine igrao je na Marakani u dresu Totenhema...


tagovi

Rajan SesenjonLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara