UDARIĆE BRAT NA BRATA! Derbi Čempionšipa u znaku DVA SRBINA, DVA GROBARA! Paunovićev Reding i Ivićev Votford ne znaju za poraz
Foto: Profimedia

veliki meč

UDARIĆE BRAT NA BRATA! Derbi Čempionšipa u znaku DVA SRBINA, DVA GROBARA! Paunovićev Reding i Ivićev Votford ne znaju za poraz

Fudbal -

Srbi u centru pažnje na Ostrvu. Dvojica naših stručnjaka vode neporažene klubove u dosadašnjem delu Čempionšipa sa idejom da niz dobrih rezultata produže.

Derbi 4. kola na programu je sutra od 16.00, a Reding sa Veljkom Paunovićem na klupi u ovaj meč ulazi kao blagi favorit posle tri startna trijumfa. Ali neće se ni Votford na čelu sa Vladimirom Ivićem, posle dve pobede i jednog remija, na terenu pojaviti sa belom zastavom. Naprotiv.

Sigurno je samo da nas čeka potencijalno velila utakmica, te da činjenica da su oba trenera nekadašnji igrači i veliki navijači Partizana neće uticati na dešavanja na terenu. Biće kao da se ne poznaju, a to se može naslutiti i iz izjava pred utakmicu.

foto: AP

- Spremamo se da uradimo ono što smo radili i dosad. Imam puno poštovanje prema rivalu, spremni smo da se nadmećemo sa timom koji igra odlično i koji ima veoma dobre stručnjake - rekao je Paunović, dok je Vladimir Ivić poručio: - Prvi su, dobar su tim i imaju dobrog trenera. Naš cilj je da pokušamo da se domognemo tri boda. Moramo da mislimo na ono što radimo sa loptom i bez nje. Svi moramo biti gladni i pokazati za šta smo sposobni!

foto: AP

Međusobni dueli Redinga i Votforda kažu da je gotovo nemoguće očekivati pobedu domaćeg tima. Tim našeg Veljka Paunovića je na svom Madejski stadionu poslednji put slavio davnog 9. januara 2009. godine, a nakon toga su viđena tri remija i tri pobede tima Vladimira Ivića, uključujući i poslednju 29. avgusta 2018. godine u Liga kupu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track