Zvezda "Mućki" o smrti sina: "Neutešni smo, molimo za privatnost"

Zvezda serije "Mućki" Nikolas Lindherst izjavio je kratko da su on i njegova supruga Lusi neutešni zbog smrti sina Arčija, te mole sve za privatnost u ovom teškom vremenu za njihovu porodicu.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.10.2020.

09:33

Zvezda
Foto: GettyImages/Tim P. Whitby

Brojni svetski i regionalni mediji objavili su juče vest da je Arči Lindherst preminuo u 19. godini života nakon kraće bolesti.

Pronađen je mrtav u svojoj kući u Fulamu 22. septembra, ali je informacija o tome u javnost dospela tek juče.

"Lusi i ja smo neutešni i sa poštovanjem molimo vas za privatnost u ovom teškom vremenu", naveo je glumac, prenosi britanski "Metro".
Foto: Getty/Stuart C. Wilson / Stringer
Za sada se Arčijeva smrt ne vodi kao "sumnjiva", otkriva portal, a sledeće nedelje bi trebalo da bude izvršena obdukcija pa će biti i jasnije šta je uzrok smrti. Međutim, kako prenose mediji, sve ukazuje na to da je u pitanju prirodna smrt.
Arči Lindherst je počeo da se probija u glumačkim vodama, pa je tako svoju prvu veliku ulogu imao u seriji "So Awkward", a pojavio se i u sitkomu "Bad Education".

Rodni iz čuvenih "Mućki", Nikolas Lindherst, i njegova supruga Lusi Smit, u braku su već 21 godinu, a Arči im je bio jedino dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: