02. oktobar  2020. 02.55  →  19.00 | Izvor: RTV

"Auto moto berza" u Novom Sadu okupila brojne ljubitelje automobila

NOVI SAD -

Savez vozača Vojvodine organizovao je drugu Auto-moto berzu na Novosadskom sajmu, koja će trajati od 2. do 4. oktobra, а na kojој će posetioci moći da vide izložbu oldtajmera, modifikovanih vozila, berzu maketa i igračaka automobila.

video icon

Ovogodišnja auto-moto berza okupila je brojne ljubitelje automobila, koji imaju priliku da vide neke od najvrednijih oldatajmera na svetu. Jedan od učesnika ovogodišnje manifestacije je i Predrag Obradović, najveći kolekcionar automobila marke BMW u regionu. Njegova ljubav prema tim automobilima javila se još u ranoj mladosti.

auto, moto, berza, automobili, 1

"Ja sam stanovao na prvom spratu kad čujemo da po kaldrmi tandrče automobil mi smo trčali da vidimo automobil, a prolazio je jedan automobil dnevno. I onda što kažu ušao nekako benzin u krv, i onda smo kao gimnazijalci počeli da mastimo ruke, da petljamo, i prvi BMW smo sklopili pre skoro 60 godina, 1963. godine i onda je počela moja ljubav prema BMW -u", rekao je Predrag Obradović, muzej automobila u Šimanovcima.

U duhu razvoja i afirmacije događaja u oblasti automobilizma i saobraćaja, a po ugledu na evropske i svetske manifestacije, Auto moto berza po sadržaju i kvalitetu parira sajmovima i sličnim događajima.

auto, moto, berza, automobili

"Ceo program je u odnosu na prethodnu godinu značajno poboljšan, svi segmenti su zadržani. Savili smo malo akcenat na tjuningu i stajlingu kako bismo pre svega malo motivisali omladinu, dali im šansu da oni pokažu šta oni to rade sa automobilima i kako oni razmišljaju u saobraćaju", saopštio je Marko Topo, predsednik Saveza vozača Vojvodine.

Tokom događaja poštovaće se sve mere zaštite od koronavirusa. Cena ulaznica je 200 dinara, a uz svaku kupljenu kartu, posetioci će dobiti besplatnu pomoć na putu 3 meseca.

Tagovi
Srodne vesti