LE (kval.) - Bugari sa dva učesnika, prošao Rendžers! AEK izbacio Vukove!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.10.2020.
22:35
Izvor: Sportske.net

Derbi pripao Rendžersu, dalje ide i Dandalk.

EPA-EFE/Ian MacNicol / POOL
EPA-EFE/Ian MacNicol / POOL

Povezane vesti

Bazel je neprijatno iznenadio svoje navijače. Oni su danas na svom terenu poraženi od CSKA iz Sofije rezultatom 1:3. Artur je iz penala doveo Bazel u prednost, a onda je Rodriges sa dva gola preokrenuo.

Ahmedov je postavio konačnih 1:3 u poslednjim trenucima meča.

Đorđe Nikolić je stajao na golu Bazela danas.

Dandalk je takođe učesnik Lige Evrope, biće među najslabije rangiranim timovima. Klub iz Irske je slavio protiv Klaksvika sa Farskih ostrva sa 3:1. Marej, Kliri i Keli su bili strelci za Irce, a Midskoden jedini strelac za Klaksvik.

Čolović je igrao za Dandalk, a Pavlović za Klaksvik.

Jang Bojs je savladao Tiranu sa ubedljivih 3:0, strelci su bili Fasnaht i Nsame (2), a dalje ide i Rendžers koji je golovima Arnfilda i Tavernijea slavio sa 2:1 protiv Galatasaraja. Jedini gol za goste delo je Markaoa pred sam kraj utakmice.

Utakmica dana odigrana je u Atini gde je AEK dočekao Volfsburg, nakon što je Mantolas promašio penal u prvom poluvremenu, gosti su stigli do prednosti golom Mehmedija u nadoknadi vremena.

I onda u nastavku izjednačenje preko Simoeša u 65. minutu, da bi konačnih 2:1 za AEK postavio Ansarifard u 4. minutu nadoknade, radi se o igraču koji je ušao u 87. minutu meča.

Baner 15

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke