LE - Bez Evrope za Sarajevo, sumrak favorita!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 01.10.2020.
21:53
Izvor: Sportske.net

Ispali Kopenhagen, Legija, Viktorija Plzenj...

EPA-EFE/FEHIM DEMIR
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

Ludogorec će ponovo igrati grupnu fazu nekog evropskog takmičenja pošto je večeras uspeo da savlada Dinamo Brest na gostovanju u Belorusiji sa 0:2. Strelci su bili Manu i Higinio.

Donekle i iznenađujuće zvuči da Viktorija Plzenj neće igrati Ligu Evrope, oni su danas poraženi na gostovanju u Izraelu od Hapoela Ber Ševe.

Jedini gol postignut je iz penala, strelac je bio Žozue u 4. minutu utakmice.

U LE ćemo gledati i Rijeku, ona je savladala danas na gostovanju Kopenhagen sa 0:1, a jedini gol je zapravo bio autogol, postigao ga je Ankersen.

Legija je bez Evrope, oni su danas poraženi od Karabaga sa 0:3. Ekipa iz Bakua (nije im više stanište mesto u kom se sada vodi rat), je slavila golovima Andradea, Zubira i Ozobića. Filip Mladenović za Legiju i Uroš Matić za Karabag su igrali od starta danas.

Seltik je odneo pobedu u Sarajevu. Domaći su bili dobri, žilavi, ali bez uspeha i Lige Evrope na kraju, bilo je 0:1. Jedini gol postigao je Eduard u 70. minutu meča.

U Ligi Evrope gledaćemo i Standard Lijež koji je slavio protiv Fehervara sa 3:1. Nemanja Nikolić je doveo goste u prednost u 10. minutu, ali u nastavku preokret. Gavori, Alamah iz penala i ponovo Alamah na isti način odvode ekipu koja je izbacila Vojvodinu iz kvalifikacija u LE.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke