Celebrity News

Sofija i Luka prvi put u šetnji sa sinom, a svi se okreću za manekenkom! (FOTO)

Sofija i Luka prvi put u šetnji sa sinom, a svi se okreću za manekenkom! (FOTO)

Sofija i Luka prvi put u šetnji sa sinom, a sve oči bile su uprte u manekenku...

Sofija Milošević koja se porodila pre nepunih mesec dana, viđena je sa svojim verenikom i sinom Aleksejem tokom opuštene šetnje Madridom. Ovom prilikom, mnogi su primetili da Sofija izgleda odlično.

Budući da je za domaće medije tokom trudnoće često isticala da se mnogo ugojila, čini se da je sav višak kilograma nestao s porođajem.

Radoznalo oko paparaca zabeležio je svaki korak srećnog para, pa je tako Sofijina linija nakon porođaja bila u fokusu ovog puta.

PROČITAJTE: Trudna Sofija Milošević pazi na liniju: Čime se hrani manekenka?

Sofija i Luka prvi put u šetnji sa sinom - Tata nuna bebu, dok mama nadgleda sve

Ponosni tata Luka Jović izgleda da je preuzeo glavnu ulogu, pa je tokom čitave šetnje ulicama Madrida držao i mazio svog preslatkog sina. Sofija, kao svaka ponosna majka, sve je to ponosno posmatrala sa strane, a iskoristila je i Jovićevu posvećenost da pomalo šopinguje.

Iako smo navikli da manekenku viđamo u glamurnoznim haljinama i visokim potpeticama, ovo kežual izdanje pristaje joj odlično. S druge strane, Luka je bio u svom prepoznatljivom sportskom stilu, doteran i nasmejan.

PROČITAJTE: Sin Sofije i Luke dobio prelepo ime, ali mnogi ne znaju njegovo pravo značenje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Real Madrid Family 👨‍👩‍👧‍👦🤍 (@family.madridista) on Sep 30, 2020 at 11:59pm PDT

Podsetimo se...

Pet dana posle porođaja Sofija Milošević pokazala je na „Instagramu” kako izgleda njen stomak. Na ovom video-klipu vidimo da je njena koža glatka i zategnuta, a mnogi su zbog ovog prizora bili začuđeni.

‒ Bože, hvala ti na dobrim genima – napisala je Sofija u opisu ovog videa i nastavila da uživa u svojoj lepoti i majčinstvu.

PROČITAJTE: Sofija Milošević u nemilosti: Izjava kojom je navukla bes fanova

Komentari (0)

Loading