Đoković, Lajović i Milojević na terenima Rolan Garosa

Nacionalni sport - Četvrtak 01.10.2020 - 12:11

Novak Đoković igra protiv Litvanca Rikardasa Berankisa u meču drugog kola Rolan Garosa, oko 14.30 RTS1. Dušan Lajović negde u isto vreme (RTS2) igra protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona. Nikola Milojević se sastaje sa Alijažom Bedeneom iz Slovenije.

Đoković nastavlja pohod na Rolan Garosu Đoković nastavlja pohod na Rolan Garosu
Novak Đoković nastavlja pohod na Rolan Garosu, nakon ubedljive pobede u prvom kolu nad Mikaeleom Imreom (3:0), pred njim je novi nova prepreka - Berankis. Naš teniser i u ovaj duel ulazi kao apsolutni favorit, i može se reći da sve zavisi od njega. Ukoliko bude od starta igra osvoju igru neće imati problema da lomi otpor Litvanca.
 
Berankis, koji je 66. Na ATP listi, u prvom kolu je nadigrao Delijena sa 3:0. Novak i Litvanac do sada su se sastajali dva puta na turu, oba meča naš teniser je rešio u svoju korist.
 
Poslednji put igrali su ove godine u Sinsinatiju, Đoković je slavio rezultatom 7:6, 6:4.
 
Meč je postavljen kao treći na terenu "Filip Šatrije" i počinje oko 14.30, posle dva ženska singla u kojima se sastaju: Jelena Ostapenko - Karolina Pliškova i Ana Bogdan - Sofija Kenin. Direktan prenos je na našem Prvom programu.
 
Dušan Lajović negde oko 15.00 igra svoj meč protiv Kevina Andersona. Njihov duel je na terenu broj devet, takođe je treći duel dana posle po jednog muškog i ženskog singla. Pre njih igraju - Garin i Polmans, kao i Hibino i Žaber.
 
Treći naš prestavnik Nikola Milojević igra protiv Aljaža Bedenea. Njihov meč je takođe postavljen kao treći na terenu broj 10, pre njih igraju se dva dubl meča u ženskoj konkurenciji.
 
Prenose iz Pariza pratite na kanalima RTS.
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: