Miloš Jojić (©Reuters)
Miloš Jojić (©Reuters)

Jojić daleko od Partizana: Ima dve ponude iz Nemačke i jednu iz Poljske

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.10.20. | 10:23

Bohum i Nirnberg zovu srpskog vezistu

Ostalo je pet dana do kraja prelaznog roka, a Miloš Jojić je daleko od povratka u Partizan.

Priznali su nedavno i crno-beli da nisu velike šanse da se nekadašnji vezista, koji je ponikao u Humskoj, vrati na Topčidersko brdo. Prosto, niti je velika Jojićeva želja da se vrati u Superligu, pogotovo sada kada je Partizan ispao iz Evrope, niti Parni valjak može da preuzme njegovu veliku platu, za naše uslove, od Bašakšehira.

Izabrane vesti

Kako piše danas nemački Ekspres, Jojić je najbliži povratku u Nemačku. Odatle je dobio dve ponude, koje i dalje vaga. Jedna je od Bohuma, druga od Nirnberga. U pitanju su dva drugoligaša, koji će pokušati ove sezone da se vrate u prvu ligu Nemačke i zato su procenili da bi im srpski vezista bio od velike pomoći.

Jojić nikada nije krio da je uživao da igra u Bundesligi, dok je nosio dres Dortmunda i Kelna i da bi se rado vratio na nemačke terene, a sada mu se ukazuje ta šansa. On je prethodnih šest meseci proveo u austrijskom Volfsbergeru, gde je na 14 utakmica postigao gol i za pet asistirao, a onda se vratio u Tursku.

Ima Jojić još jednu ponudu na stolu. Zove ga Lehija iz Gdanjska, u kojoj je igrao njegov veliki prijatelj Filip Mladenović, ali jasno je da su „akcije“ Poljaka dosta slabije nego dva kluba iz Nemačke.

Ne mogu ništa da komentarišem na tu temu“, rekao je Jojić za nemački Ekspres.

Bašakšehir bi rado pustio Jojića da ode, pošto ne računa na njega, samo da bi srpski fudbaler otišao sa Bosfora, morao bi da pristane na značajno manju platu od te koju ima u Istanbulu.

Vremena za transfer nema još mnogo, nikad duži letnji prelazni rok je ušao u ciljnu ravninu...


tagovi

Miloš JojićFK PartizanBohumNirnbergLehija

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara