Niko neće najskupljeg u istoriji!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.10.2020.
09:55
Izvor: Sportske.net

Neverovatno.

Epa/Facundo Arrizabalaga
Epa/Facundo Arrizabalaga

Povezane vesti

Čelsi je angažovao Eduarda Mendija, golman iz Senegala je debitovao u Liga kupu protiv Totenhema, jeste morao da vadi loptu iz mreže i nije uspeo da odbrani nijedan šut sa kreča u penal seriji, ali je pokazao da će biti veliko pojačanje za "Plavce" sa nekoliko sjajnih odbrana tokom susreta.

Očekuje se da će nastaviti da brani i u Premijer ligi već za vikend, što znači da Kepa ostaje na klupi još jednom.

U upravi su se nadali da Španac neće sedeti ni na klupi i da će Kabaljero biti alternativa za bivšeg golmana Rena, ali izgleda da niko nije zainteresovan za bivšeg čuvara mreže Atletik Bilbaa.

Kepa ima platu od oko šest miliona evra po sezoni, Čelsi je želeo da ga pošalje makar na pozajmicu, ali zainteresovanih strana jednostavno nema u ovom trenutku i sva je prilika da će španski golman svoju platu zarađivati sedenjem na klupi.

Baner 10

Prosto je neverovatno da je Čelsi na Arizabalagu potrošio svetski rekord za golmane u iznosu od 80 miliona evra, uz Haverca to je jedan od najvećih transfera i u istoriji kluba sa "Stamford Bridža".

Pre prelaska u tim iz Londona, Kepa je odlično branio u Primeri u dresu Bilbaa, bio je i velika želja Reala, koji ipak nije bio spreman da izdvoji veliki novac za njegove usluge.

Madriđani su sačekali Kurtou, a Čelsi se zaleteo i doveo Španca za rekordan novac, da bi već u prvoj sezoni u klubu pravio probleme treneru Sariju, a da bi u drugoj bio jedan od statistički najgorih golmana Premijer lige.

I ove je napravio katastrofu u derbiju sa Liverpulom, jasno je da će Mendi biti izbor broj jedan u nastavku sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 01.10.2020
20:20

Ako se nadje neko lud od manjih klubova pa ponudit 30mil treba im dici spomenik

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 01.10.2020
19:02

Kepa je placen 80 miliona zato sto je bio najbolji golman Spanske lige i svi zaboravili su da je po dolasku sjajno branio kod Sarija i da je bio kljucan uz Azara za osvajanje lige evrope.Desio se veliki pad ne znam zbog cega cinjenica i odbrana nam je lose igrala al i on nije vadio ono sto je recimo nekada Cech radio ako odbrana zakazuje.Mendy ce bit dobro pojacanje visoki golmani teze brane penale ali zato skidao je dobre sanse kod Tottenhama i imali smo mec napokon gdje nije bilo puno golova sa obje strane i da dajemo i primamo golove.Meni je bolja ova opcija da bude sa Mendyem u konkurenciji i ko je bolji neka brani ako ovo Kepu ne popravi nece nista onda bi ga prodao ili poslao na pozajmicu ovako bilo je skakljivo dati golmana jeftino koji je dosao za veoma visok novac a nije imao konkurenta za golmana .

avatar
NikolaBuki
Thursday, 01.10.2020
14:25

Ne treba da ga prodaju, odlican je to golman, pritom je i mlad. Samo da se sredi malo u glavi i bice na nivou iz bilbaa