KURIR NA LICU MESTA

PRVI SNIMCI IZ STANA U KOJEM JE EKSPLODIRAO BOJLER: Zgarište, još se dimi, sve crno, izgorelo, evo šta kaže vlasnik iz Ljiga

Beograd -

Bojler je nov, ovde živimo već nekoliko godina i nikad se ništa slično nije desilo, kažu stanarke. Vatra je ugašena, požar lokalizovan, ali se unutar zgrade teško diše i unutra je sve mokro

BEOGRAD - Odmah smo kontaktirale vlasnika stana koji je iz Ljiga, ovde živimo već pet-šest godina i nikad se ništa slično nije dogodilo. Bojler je nov. Juče nismo imale vodu, ali je bojler bio ugašen - tvrde stanarke, dve devojke studentkinje koje sa majkom žive u tom stanu.

1 / 9 Foto: Jelena Ivić

Vlasnik stana M.P. iz Ljiga jutros je odmah krenuo za Beograd kada su mu njih dve javile šta se dogodilo.

Devojke su u trenutku eksplozije spavale a iz kreveta ih je izjurila prva detonacija posle koje su skočile i uspele nekako da dođu do vrata i izađu iz stana posle čega je usledila druga detonacija.

Samo ludom srećom spasle su glave jer ih je od eksplozije delio jedan zid.

U međuvremenu ekipa Kurira ušla je u zgradu koja je potpuno mokra i još ispunjena dimom, teško se diše a u stanu na trećem spratu u kojem se dogodila eksplozija sve je crno i izgorelo. Vatrogasci su ugasili vatru i lokalizovali požar.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama moguće je da je do eksplozije navodno došlo zbog gasa a ne bojlera kao i da je moguće da je bojler navodno bio vezan za gas, ali to su spekulacije a uzrok eksplozije utvrdiće istraga.

Pogledajte kako je unutra...

(Kurir.rs/J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja