Najnovije vesti
IT
Najnoviji Huawei Watch GT 2 Pro od danas dostupan za pre-order! A najbrže na poklon očekuju i unapređene Huawei FreeLace Pro slušalice

Najnoviji Huawei Watch GT 2 Pro od danas dostupan za pre-order! A najbrže na poklon očekuju i unapređene Huawei FreeLace Pro slušalice

Huawei je nastavio da proširuje svoju porodicu pametnih satova sa oznakom Watch GT. Najnoviji model, najjači i vizuelno najupečatljviji GT 2 Pro, dolazi sa premijum dizajnom, bežičnim punjenjm i savršenim softverom koji će oduševiti i najzahtevnije korisnike. Naručivanje za srpsko tržište počinje danas, 28. septembra a uz priorder na poklon se dobijaju i nove FreeLace Pro slušalice.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Huawei Watch GT 2 Pro Foto: Promo
Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro izgleda odlično, s robusnim dizajnom koji sadrži vrhunske materijale, uključujući safirni kristal, kućište od titanijuma i keramičku masku prijatnu za kožu koja se kombinuje sa drugim crnim safirnim staklom, ovaj pametni sat ostavlja impresivan utisak. OLED ekran veličine 1,39 inča dovoljno je jasan i svetao. Možete ga podešavati po sopstvenim potrebama, a svakodnevno nošenje sata je vrlo prijatno.

Huawei pametni sat koristi Kirin A1 procesor i radi na LiteOS što mu omogućava vrlo efikasnu kontrolu baterije i izuzetnu brzinu i reakciju na komande. Sat će vam preneti sve notifikacije koje inače dobijate na telefonu, a može da se poveže sa bilo kojim pametnim telefonom pri čemu prikupljene podatke tokom fizičke aktivnosti čuva i na Apple Health, Google Fit ili na MyFitnessPal aplikacijama.

Sat pruža maksimalnu podršku za sve koji se bave sportom, profesionalno ili amaterski, pri čemu ima brojne opcije praćenja zdravstvenih parametara. Najveći napredak vidljiv je kod preciznog očitavanja otkucaja srca zahvaljujući nadograđenom Huawei TruSeen 4.0+. GT 2 Pro ujedno podržava nove režime vežbanja, uključujući skijanje, skijaško trčanje, snoubording i poligon za golf. Oni se pridružuju postojećim sportskim režimima kako bi korisnicima pružili praćenje performansi u realnom vremenu i analize profesionalnih sportova u 100 različitih modova. Uz to, sat ima 5ATM sertifikat za otpornost na vodu i prašinu pa se bez problema može koristiti i za plivanje na otvorenom ili na zatvorenom. Kao dodatak tu je i praćenje triatlon moda.

Huawei Watch GT 2 Pro
Foto: Promo
Huawei Watch GT 2 Pro

Baterija na ovom pametnom satu može da vam traje danima i danima, tačnije do 14 dana, odnsno dve pune nedelje. Pri tome, imate opciju bežićnog punjenja a za 30 minuta možete da je potpuno napunite.

Oni koji se odluče na priorder dobijaju na poklon još jedan Huawei novitet - FreeLace Pro slušalice. U pitanju je jedinstven model slušalica koje se nose oko vrata. One podržavaju poništavanje buke do 40dB što znači da ste potpuno zaštićeni od spoljašnih zvukova. Uz to, imaju par 14-milimetarskih dinamičkih drajvera od legure aluminijuma i magnezijuma sa bas cevima koje verno prenose zvuk. Još jedan plus je to što vam je dovoljno da ih punite samo 5 minuta i imate dovoljno baterije za 5 sati reprodukcije muzike. Potpuno napunjene slušalice nude celodnevnu upotrebu.

Akcija rezervacije Huawei GT 2 Pro sata uz poklon FreeLace Pro slušalice počinje danas i traje do 11. oktobra, odnosno do isteka zaliha.