REZZIME DANA, (sreda): Ueska odolela Atletiku, oborio i Paok

Vreme čitanja: 3min | sre. 30.09.20. | 23:43

Pogledajte ko vam je 30. septembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0

Posle uvodnog remija, Kraljevski klub vezao je dve pobede, ali partija na Santijago Bernabeuu bila je iz kategorije onih koje će se brzo zaboraviti. Luka Jović je imao tri velike šanse u večerašnjoj utakmici, ali i pored dobrih reakcija lopta jednostavno nije htela u gol. Da nesreća bude veća, u 58. minutu zamenio Vinisijus Žunior koji je sedam minuta kasnije postigao odlučujući pogodak.

OPŠIRNIJE OVDE.

BENEVENTO - INTER (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 2:5

Nema mnogo ekipa u Evropi koje imaju toliku napadačku moć kao Inter, a ukoliko Nerazuri uspeju da ukomponuju i odbranu biće, ne samo jedna od najboljih ekipa u Italiji, nego i u čitavoj Evropi. Ipak, pred Antonijom Konteom je dosta posla, jer u ovom trenutku defanziva ozbiljno zabrinjava. Sa druge strane napad deluje ubitačno i čini se da može još bolje iako je Inter spakovao pet golova Beneventu.

OPŠIRNIJE OVDE.

BARNLI - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 0:3

Mančester Siti je preboleo strašan poraz od Lestera u prvenstvu, pošto je ubedljivom pobedom na gostovanju Barnliju stigao do plasmana u četvrtfinale Liga kupa - 3:0 (1:0). Utakmicu je obeležila izuzetna saradnja Rahima Sterlinga i Ferana Toresa, koji su se smenjivali u golovima i asistencijama.

OPŠIRNIJE OVDE.

VILJAREAL - ALAVES (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 3:1

Raspoložen je bio Pako Alkaser i ponajviše zahvaljujći njegovim pogocima Viljareal je upisao drugu pobedu u sezonu, treću zaredom protiv Alavesa. Bilo je i očekivao, jer je gostovala ekipa koja je jedan od glavnih kandidata za ispadanje i koja je prvenstvo počela sa dva poraza i remijem.

EVERTON – VEST HEM (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:1

Anćelotijev preporođeni Everton ponovo gazi. Karamele su pobedile u svih šest takmičarskih duela na startu sezone – tri u Premijer ligi i isto toliko u Karabao kupu. Nova briljantna partija Diminika Kalverta Lujina koji je već stigao do drugog hettrika, a u strelce se upisao i Brazilac Rišarlison. Bio je ovo treći trijumf Evertona u prethodna četiri meča sa Vest Hemom.

BRAJTON – MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:3

Pre samo nekoliko dana Crveni Đavoli mučili su se sa Brajtonom u ludnici na Ajmeks stadionu koja je završena 2:3. U reprizi najuzbudljivijeg duela dosadašnjeg toka Premijer liga, nije bilo ni upola toliko zanimljivo. Gosti su rutinski slavili pogocima Mektomineja, Pogbe i Mate.

OPŠIRNIJE OVDE.

SALCBURG – MAKABI TEL AVIV (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:1

Salcburg je dokazao klasu - Austrijanci su uz dva gola Patsona Dake i pogodak Dominika Soboslaja sa penala duboko u nadoknadi prvog poluvremena savladali Makabi sa 3:1 i potvrdio onih 2:1 iz Tel Aviva. Zanimljivo, Salcburg je tako prvi put posle čak 11 pokušaja do Lige šampiona stigao preko kvalifikacija.

BAJERN – DORTMUND (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:2

Malo sada već tradicionalnog dortmundskog mazohizma. Više suvog kvaliteta Bajerna. Sasvim dovoljno za Bajernovih 3:2 u borbi za nemački Superkup i peti trofej Bavaraca u ovoj potpuno poremećenoj sezoni. Jedino što se nikada ne menja jeste ta Bajernova glad za trofejima, ove sezone oslikana u peharima Bundeslige, Kupa Nemačke, Lige šampiona, evropskog, a sada i domaćeg Superkupa.

OPŠIRNIJE OVDE.

PRECRTANO

UESKA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Dovoljno je samo reći da u prvih 45 minuta Atletiko nije ni šutnuo u gol protivnika. A ni u drugom nije bio posebno opasan. Osim u samom finišu kada je zaista izvršio žestok pritisak na domaćina. Ali kad podvučemo crtu, Ueska je imala možda i bolje prilike, mada nije bilo šansi koje bismo svrstali u kategoriju “zicera”.

OPŠIRNIJE OVDE.

PAOK – KRASNODAR (tip 1, kvota 2,25) rezultat 1:2

Krasnodar je u revanšu potvrdio trijumf iz prve utakmice 2:1 i identičnim rezultatom na Tumbu overio plasman u grupnu fazu Lige šampiona. Na ovaj način ruski tim je produbio odličnu formu zahvaljujući kojoj su ostvarene četiri pobede u prethondih pet utakmica u svim takmičenjima.












tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara