Ruben Loftus Čik i Ros Barkli (©Reuters)
Ruben Loftus Čik i Ros Barkli (©Reuters)

Vila gleda Barklija, ali realnost je Loftus Čik

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 10:43

Čelsi raspoložen za pregovore, ali pod određenim uslovima

Pari Sen Žermen se okomio na Antonija Ridigera i Tjemuea Bakajoka, Roma i Barselona navodno takođe merkaju nemačkog štopera, a Aston Vila razmatra neke druge opcije na Stamford Bridžu.  

Ostrvom je ovog jutra protutnjala vest da na Vila Parku žele Rosa Barklija na pozajmicu, ali da je realnija opcija Ruben Loftus Čik koji je već označen kao alternativno rešenje. Zašto?

Izabrane vesti

Naime, Frenk Lampard ima više poverenja u Barklija, nego u Loftus Čika i zato bivšeg vezistu Evertona želi u svojim planovima za nastavak sezone, a polaznika klupske akademije baš i ne. Barkli je prošle sezone odigrao 31 meč i imao određenu ulogu kod Lamparda, dok se Loftus Čik najveći deo takmičarske 2019/20 oporavljao od pucanja Ahilove tetive.

Pokušao je mladi stručnjak s Loftus Čikom na otvaranju Premijer lige protiv Brajtona, ali taj se potez ispostavio kao fijasko. Videlo se da Loftus Čiku nedostaje takmičarskog ritma, a Čelsi koji je već pod pritiskom ogromnih očekivanja posle velikih ulaganja, nema vremena da čeka njegov povratak u pravi ritam.

Zbog toga se već nameće kao logičnije rešenje nameće pozajmica Loftus Čika, nego Barklija. Pogotovo jer Aston Vila nije ni pokucala na vrata Stamford Bridža s namerom da kupuje, već da samo pozajmi, uz eventualnu opciju kupovine narednog leta. Čelsiju je potreban novac zbog svih kupovina ovog leta, ali moći će da pregura do naredne godine bez posledica. 



tagovi

Ruben Loftus ČikRos BarkliLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara