');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

TUČA ZBOG KAFANSKOG RAČUNA Otkriveni detalji sukoba u novosadskoj "ULICI PROVODA"

Dvadesettrogodišnji O.S. zadobio je teške telesne povrede u tuči koja se dogodila u noći između srede i četvrtka ispred jednog lokala u Ulici Laze Telečkog u Novom Sadu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Uviđaj, policija Foto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija
Uviđaj, policija

Kako je za "Blic" rečeno u Kliničkom centru Vojvodine, O. S. je primljen u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama u vidu iščašenja lakta leve ruke.

- Posle hitne, blagovremene i kompletne dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje – kratko su nam rekli nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine.

Pročitajte još

U novosadskoj policiji nismo uspeli da dobijemo više detalja u vezi sa ovim incidentom ali u MUP-u kažu da su njihove kolege iz Novog Sada po prijavi da se dogodila tuča izašle na lice mesta oko jedan sat nakon ponoći i u Ulici Laze Telečkog zatekli mladića sa povredom podlaktice i još tri osobe koje su bile sa njim u društvu.

Pripadnici policije su na licu mesta od očevidaca saznali da je nakon kraće verbalne rasprave oko neplaćenog računa u jednom ugostiteljskom objektu konobar gurnuo O. S. sa leđa dok je izlazio iz lokala te je ovaj pao i tako zadobio povrede lakta.

Policija je o ovom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu i sada se radi na daljem prikupljanju informacija i saslušanju svedoka, dok će tužilaštvo odlučiti da li ima osnova za podnošenje prekršajnih ili krivičnih prijava i za koje krivično delo.