Roditeljstvo

Porodila se slavna manekenka, danima je krila da je postala majka: "Toliko sam zaljubljena"

Manekenka Džidži Hadid i njen partner Zajn Malik postali su roditelji i ovu vest objavili su na društvenoj mreži Instagram.

Četvrtak, 24.09.2020.

08:35

Izvor: Super žena

Porodila se slavna manekenka, danima je krila da je postala majka:
Foto: Getty/Mike Coppola

Podeli:

"Naša devojčica nam se pridružila ovoga vikenda i već je promenila naš svet. Toliko sam zaljubljena", napisala je manekenka ispod fotografije na kojoj je devojčica drži za palac.

Gotovo identičnu fotografiju podelio je njen partner te istakao da je nemoguće rečima opisati kako se oseća.

"Ljubav koju osećam prema ovom sićušnom stvorenju izvan je mog razumevanja. Zahvalan sam što sam je upoznao, što mogu da je zovem svojom i na životu koji ćemo imati zajedno", poručio je.

Ova objava nije toliko iznenadila njihove fanove, nakon objave manekenkine sestre Bele. Bela Hadid, naime, objavila je fotografiju na kojoj je sa sestrom i na kojoj se obe drže za stomak.

"Dva peciva u rerni, samo što je moje od hamburgera, a Džidžino od Zajna. Toliko vas volim, ne mogu da prestanem da plačem", napisala je Bela pre nekoliko dana.

Jedna od najlepših manekenki sveta i nekadašnji član grupe One direction u vezi su od 2015. godine i raskidali su nekoliko puta, a nju su povezivali i sa reperom Drejkom, ali je ona to demantovala.

Karantin i celu trudnoću manekenka i njen partner proveli su na farmi njene majke u Pensilvaniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare