Nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu u Borči treba da se nastavi danas pred Višim sudom.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 24.09.2020.

06:00

Nastavlja se suđenje za ubistvo Jelene Marjanović
JanPietruszka/depositphotos/Ilustracija

Očekuje se da danas svedoči sudski veštak koji je obavio veštačenje mobilnih telefona u vreme kada se pretpostavlja da je došlo do zločina, a stručni savetnik Marjanovićeve odbrane treba da mu postavlja pitanja.

Zoran Marjanović je na početku suđenja u novembru prošle godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, pevačicu narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po od ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već skoro četiri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: