Odbojkaši Vojvodine osvojili Superkup Srbije

Odbojkaši Vojvodine osvojili su Superkup, pošto su savladali ekipu Partizana, sa 3:1 u setovima.
Igralo se 103 minuta u praznoj maloj sali Spensa, a rezultat po setovima je bio 25:19, 23:25, 25:22 i 25:17.
 
Domaćin je počeo prilično sigurno, brzo je stekao visoku prednost, pa je u jednom momentu bilo 12:5 i 17:10. Malo opuštanje na kraju bilo je dovoljno tek toliko da se protivnik približi u ublaži ubedljivo dobijen set Vojvodine. 
 
Ipak, opuštanje je potrajalo, prijem nije radio kako treba, dok su sa druge strane gosti zaigrali na sve ili ništa, servirali dobro, borili i za trenutak poremetili mir Novosađana. Iako se domaćin približio, Beograđani su uspeli da dobiju ovaj, kako se kasnije ispostavilo, počasni set.
 
Čim su konsolidovali redove, popravili koncentraciju, smanjili greške, sve je došlo na svoje. U drugom delu trećeg seta odlepila se Vojvodina, najviše zahvaljujući sjajnom Periću, ali su ga i ostali uspešno praili. Dominirao je do kraja utakmice Pavle Perić, ostali su maksimalno popravili igru, pa su posle 2:1, četvrti set dobili i najubedljivije.
 
Nakon utakmice priznanje je dobio i Siniša Gavrančić, kojem je uručena nagrada za najboljeg trenera u prošloj sezoni. 
 
  • Zoran

    24.09.2020 08:49
    Sve cestitke!!!
  • Dr

    23.09.2020 23:20
    Bravo Vošo!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport