Perfektna akcija Grafičara: Devet pasova za 30 sekundi i pobedonosni gol Ilije Babića (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.09.20. | 21:17

Uspešan debi Radomira Kokovića

Jedna akcija i to perfektna odlučila je jedan od derbija Prve lige Srbije između Borca iz Čačka i Grafičara. Gosti su slavili sa 1:0 golom Ilije Babića u 60. minutu, a čitava akcija je trajala tačno 30 sekundi i tokom nje je sastavljeno devet uspešnih pasova ekipe Radomira Kokovića. Mladi strateg je danas debitovao na klupi ekipe sa Topčidarske zvezde.

Ključna akacija je kreula iz poslednje linije tima, a završila se odličnim prodorom Stefana Cvetkovića i pravovremenom asistencijom za utrčalog Iliju Babića.

Izabrane vesti

Grafičar je prekinuo niz od tri utakmice bez pobede u Prvoj ligi Srbije i probio se na šesto mesto, a priliku da nastavi pobednički niz imaće narednog vikenda protiv Zemuna na pomoćnom terenu stadiona Rajko Mitić.

Odličnu formu potvrdio je Trajal iz Kruševca, koji je ostvario drugu uzastopnu pobedu na svom terenu i pobegao iz opasne zone. Na jugu Srbije pao je Železničar iz Pančeva (2:1). Trenutak odluke na ovoj utakmici dogodio se u 79. minutu kada je konačan rezultat postavio Stefan Golubović. Trajal je vodio golom Ivice Jovanovića iz penala u 11. minutu, a tri minuta kasnije, takođe sa kreča, izjednačio je Danilo Kovačević.

Dramatično je bilo u Lazarevcu, gde je domaća Kolubara stigla do pobede nad Dubočicom u 87. minutu meča. Domaćin se probio na treće mesto sa četiri boda udaljenosti od drugoplasiranog Radničkog iz Kragujevca.


PRVA LIGA – 7. KOLO

Sreda

Budućnost - Jagodina 3:0 (2:0)

Kabel - Dinamo Vranje 2:1 (1:0)

Loznica - Sloga 2:1 (2:0)

Radnički 1923 - Radnički Pirot 2:1 (1:1)

Žarkovo - IMT 1:3 (0:1)

Zemun - Radnički SM 0:3 (0:1)

Borac - Grafičar 0:1 (0:0)

Kolubara - Dubočica 1:0 (0:0)

Trajal - Železničar Pančevo 2:1 (1:1)



tagovi

Ilija BabićGrafičar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara